Wat is weflycheap? En hoe komen we aan de goedkoopste vakantiedeals?

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

wat is weflycheap

Wat is weflycheap?

Weflycheap zoekt dagelijks de beste vakanties, stedentrips en vluchten voor jou! Wij selecteren de beste vakantie deals en plaatsen deze direct op onze website. Zo hoef je zelf niet meer te zoeken naar de beste deals, want die heeft weflycheap al voor je gevonden! Wil je de deal boeken? Dan verwijzen wij jou via onze dealpagina door naar één van onze partners. Op die manier kom jij altijd bij de goedkoopste optie uit en betaal je nooit teveel!

 • Hoe stellen jullie de reizen samen die op de website staan?
  Het team van weflycheap zoekt de hele dag naar de allerbeste vakantiedeals. Dat zijn pakketreizen, stedentripjes, vliegtickets, dagjes uit & meer! Het zijn alleen deze allerbeste deals die we vervolgens plaatsen op onze website. Weflycheap stelt de reizen niet zelf samen, maar laat jou de beste deals van andere reisorganisaties zien zodat jij voordelig kunt boeken!
 • Hoe lang zijn de aanbiedingen geldig?
  In de reisbranche kunnen prijzen heftig fluctueren. Daarom zijn onze aanbiedingen erg onderhevig aan prijsveranderingen. Omdat weflycheap alleen de allerbeste en goedkoopste deals plaatst, heeft dat als gevolg dat reizen ook snel (uit)verkocht raken. Hierdoor kan het zijn dat de prijzen snel weer stijgen. Is de prijs op onze website niet meer beschikbaar? Dan ben je helaas net te laat! 

Goedkope vakanties weflycheap

 • De prijs op de pagina van jullie partner komt niet overeen met jullie dealpagina. Hoe kan dit?
  Dit betekent dat onze partner de prijs van de reis heeft veranderd. Het kan zo zijn dat een bepaalde reis is uitverkocht of enorm populair is. In dat geval worden de prijzen door onze partner verhoogd. Weflycheap krijgt hier soms geen melding van, waardoor we het ook niet altijd op tijd in de gaten hebben. We streven ernaar om onze prijzen up to date te houden, maar het kan dus voorkomen dat de prijs op onze website anders is dan de prijs op de website van onze partner.

 • Hoe weet ik dat jullie niet zomaar willekeurige lage prijzen noemen bij vakanties?
  Bij iedere deal die wij op onze website plaatsen voegen we een schermafbeelding toe van het prijsoverzicht. Op die manier kunnen onze bezoekers altijd zien dat wij de prijs hebben aangehouden waarmee onze partner op dat moment adverteerde.
 • Zijn de prijzen op jullie site per persoon of per kamer?
  De prijzen die we noemen in onze deals zijn per persoon. Mocht de prijs per kamer of per verblijf zijn, dan staat dit er duidelijk bij vermeldt.

Mis nooit meer een topdeal!