virtuele zonvakantie komt er nu echt aan

Virtuele zonvakantie: het komt er nu écht aan!

Het was al voorspeld in boeken, films en door tal van trendwatchers en ‘knappe koppen’, maar nu is het werkelijkheid geworden: virtual reality wordt reality. En hoe! WeFlyCheap.nl gaat namelijk de eerste full senses virtuele zonvakanties aanbieden.

Virtuele zonvakantie

Virtuele vakantie naar… Mars?

We kennen allemaal de film Total Recall in 1990 waarin Douglas Quaid een virtuele vakantie naar Mars maakt. Vandaag de dag komen feit en fictie steeds dichter bij elkaar. Of WeFlyCheap ook vakanties naar Mars gaat aanbieden? Nee. Wij kiezen voor iets wat dichter bij ons staat, namelijk een virtuele zonvakantie. Maar niets is uitgesloten. Wat we het belangrijkst vinden: dat we een full experience aanbieden, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld.

Hoe werkt het?

Het zal zo realistisch zijn dat je na een paar minuten eigenlijk vergeet dat je je in een virtuele omgeving bevindt. Al je zintuigen zullen geprikkeld worden. Je wordt een weekend lang ondergedompeld in een virtuele zonvakantie ervaring. Je draagt een VR bril waarbij je jezelf op een heerlijk strand waant. En dit alles gewoon in eigen land, in een ruimte met zand, water, zeegeur, een briesje en uiteraard een aangename temperatuur. Niet alleen je zicht wordt dus geprikkeld, maar al je zintuigen. Bovendien hoef jij je niet te vervelen, want tijdens je vakantie kun je tal van activiteiten inplannen. En 's avonds kun je gewoon weer terug naar het comfort van thuis, wel zo lekker. 

Is zo’n virtuele zonvakantie gewoon te boeken?

WeFlyCheap heeft getest met het aanbieden van een virtuele zonvakantie en sluit niet uit dit op structurele basis aan te gaan bieden. Het mooie is dat een virtuele vakantie voor iedereen toegankelijk is. Momenteel staat er geen nieuwe virtuele zonvakantie op de planning. 

Van de pers of gewoon nieuwsgierig?

Check onze perspagina voor al het beeld- en videomateriaal van onze eerste pop-up virtuele zonvakantie.

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!