virtuele zonvakantie en vrouwelijke voordelen

Virtuele zonvakantie en de voordelen voor vrouwen

Girls, deze is speciaal voor jullie! WeFlyCheap heeft onlangs getest met het aanbieden van een full senses virtuele zonvakantie. Niet alleen het zicht, maar alle zintuigen werden geprikkeld.  Gewoon in een ruimte met zand, water, zeegeur, een briesje en uiteraard een aangename temperatuur. Gaan VR vakanties de traditionele vakanties op termijn helemaal verdrijven? Waarschijnlijk niet, maar wat een hoop 'vrouwenprobleempjes' lost dit op! ;)   

Virtueel op vakantie: een uitkomst

Een virtuele zonvakantie is een uitkomst voor al je vrouwelijke kwaaltjes. Nu hoef je de avond voordat je op vakantie gaat niet meer te denken ‘ik moet mijn benen, oksels en alles nog scheren,’ want niemand die het ziet. Ook ongesteld zijn is niet langer meer een probleem op vakantie. Of je nou je vakantie doorbrengt op een bounty strand, met je backpack in de jungle of bivakkerend op de Veluwe, menstrueren op vakantie komt nooit goed uit. Zwemmen terwijl je ongesteld bent, je tampon verwisselen op de vieze openbare wc’s of zelfs niet op tijd een toilet kunnen vinden, situaties waar we allemaal liever niet aan blootgesteld worden, maar soms wel aan moeten geloven als meisje zijnde. Wat doe je eraan? Op een virtuele zonvakantie gaan natuurlijk, want dan is ongesteld zijn niet langer meer een issue! Heerlijk, toch?!

Virtuele zonvakantie vrouwen

Zwitsal huidje

Een virtuele zonvakantie lost meer op dan alleen menstruatie kwaaltjes. Je kent het vast wel, je stapt in het vliegtuig en voelt na een tijdje dat je huid droog aanvoelt en trekt. De droge lucht en wisselende temperaturen in het vliegtuig zorgen ervoor dat de huid moeite heeft met het vasthouden van vocht, waardoor deze enorm kan uitdrogen. Om je huid te sparen kun je natuurlijk het best water drinken, maar een alcoholische versnapering is ook zeker niet verkeerd - vooral wanneer je bedenkt dat je nog 11 uur moet vliegen. Door middel van een virtuele zonvakantie kun jij dat ene wijntje lekker drinken zonder dat het consequenties heeft voor je Zwitsal huidje.

VR vakantie voor buikslapers

En dan heb je normaal gesproken ook nog de slaap issues in het vliegtuig. Een krijsende baby op stoel 11A, wc's die doorgetrokken worden, je buurman die lekker zit te smakken en andere vervelende geluiden. Zo kom je natuurlijk nooit in slaap. Ook voor de buikslapers is slapen in het vliegtuig een regelrechte ramp. Je komt gebroken aan op je reis, omdat je geen oog hebt dichtgedaan. Zeg maar dag tegen dit probleem, want je gaat op een virtuele zonvakantie. Wat een uitkomst!

Nieuwsgierig? Bij voldoende animo organiseren wij opnieuw een virtuele zonvakantie. Je kunt je hier alvast aanmelden.

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!