woordenboek

Afstand tot centrum

Wat is afstand tot centrum?

"Afstand tot Centrum" is een begrip dat vaak wordt gebruikt bij een hotel of appartement om aan te geven hoever de accommodatie van het centrum ligt. Meestal is dit aangegeven in meters of kilometers. 

Welke afstand tot centrum is nog beloopbaar?

Welke afstand jij naar het centrum beloopbaar vindt is voor iedereen verschillend, maar afstanden tot 1km worden vaak gezien als beloopbaar. Vind je het niet erg om even een stukje te lopen? Dan kan je wel iets verder van het centrum af zitten. Ook kan je altijd nog met een taxi of met het ov naar het centrum!

Centrum


Op welke afstand moet ik nog meer letten?

Als je na het vliegen niet meer ver wilt rijden naar je resort of hotel is het slim om te letten op de afstand tot het vliegveld. Verblijf je in een appartement? Let dan op de afstand tot de dichstbijzijnde supermarkt.

Wat zijn alternatieven naar het centrum?

Mocht het centrum nou toch iets verder liggen of heb je even geen zin om te lopen, dan zijn er nog genoeg alternatieven! Huur een auto of een scooter. Ga met het openbaar vervoer naar het centrum of boek een taxi!

  1. Home
  2. vakantiewoordenboek
  3. afstand tot centrum
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.