Wil jij verblijven op een vakantiepark in Giethoorn? Bekijk dan hier het volledige overzicht met mogelijkheden om te verblijven op een vakantiepark in het "Venetië van Nederland". Want zo wordt Giethoorn met recht genoemd getuige het grote aantal bootjes, bruggetjes en de vele wateren. Je kan zelfs een prachtig vakantiehuis huren met aanlegsteiger en sloep!

Vakantiehuis met sloep

Dit vind je bijna nergens in Nederland: een gratis elektrische sloep bij je vakantiehuis inclusief! En niet op kilometers afstand, maar gewoon pal voor de deur. In Giethoorn bestaat deze mogelijkheid en droom jij al snel weg in het prachtige natuurschoon en kom je op de mooiste onontdekte plekjes van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Deze luxe vakantiehuizen boek je bij Vakantiepark Giethoorn

Vakantie Giethoorn met de hond

Ook de trouwe viervoeter is welkom op de vakantieparken in en om Giethoorn! Niet alle accommodaties zijn hiervoor geschikt. Het is dus belangrijk bij de reservering goed in de gaten te houden of een hond is toegestaan of niet. Maximaal is vaak slechts 1 huisdier toegestaan. Dus als je meerdere honden hebt, dan is het handiger om een andere accommodatie te boeken. 

Vakantieparken in de omgeving

Giethoorn is natuurlijk een kleine plaats en heeft zelf 1 vakantiepark. In de omgeving van Nationaal Park Weerribben-Wieden liggen uiteraard nog veel meer vakantieparken in een prachtige omgeving. Zoals Villapark de Weerribben, Bungalowpark het Bosmeer, Waterpark Belterwiede en Vakantiepark Watersteate. 

Last minute vakantiepark Giethoorn

We houden allemaal van last minutes omdat het vaak een stuk goedkoper is! Ook de vakantieparken in de omgeving van Giethoorn hebben scherpe last minutes. Op deze manier bespaar je vaak honderderen euro's per boeking! Wel moet je er snel bij zijn, want met deze bodemprijzen gaan de boekingen vaak als warme broodjes over de toonbank. 

Overige overnachtingsmogelijkheden Giethoorn

Je kan natuurlijk in een vakantiepark overnachten. Maar er zijn ook andere mogelijkheden in Giethoorn! Zo zijn er in Giethoorn prachtige B&B's, hotels, vakantiehuizen en campings. Een B&B staat meestal voor Bed & Breakfast maar in Giethoorn heeft dit soms een andere betekenis. Namelijk "Bed & Boot". Dat betekent dat je verblijf en sloep zijn inbegrepen en geeft jou de mogelijkheid om uren te varen door de uitgestrekte natuur. Overigens wordt je ontbijt zeker niet overgeslagen. Dit is vaak gewoon inbegrepen!

Hoeveel vakantieparken zijn er in Giethoorn?

In Giethoorn zelf ligt slechts 1 vakantiepark op ruim 2 kilometer van het dorp. Dat is Vakantiepark Giethoorn. In de omgeving van Giethoorn liggen in totaal 19 vakantieparken op een maximale afstand van 25 kilometer. Voldoende opties dus! 

Voor welke periode kan ik een boeking maken voor een vakantiepark in Giethoorn?

Een boeking voor een vakantiepark in de omgeving van giethoorn gaat vaak per weekend (vrijdag t/m maandag), midweek (maandag t/m vrijdag) of week (vrijdag t/m vrijdag, of maandag t/m maandag). 

Mag ik mijn hond meenemen naar Vakantiepark Giethoorn?

Naar Vakantiepark Giethoorn mag de hond gewoon mee! Geef dit wel aan tijdens de reservering. Naar de andere vakantieparken in de omgeving verschilt dit. Vaak kan het gewoon. Kijk dit goed na tijdens de reservering of kijk bij de veel gestelde vragen per vakantiepark. 

Zijn de vakantieparken in Giethoorn autovrij?

Het Vakantiepark Giethoorn zelf is autovrij. De vakantieparken in de omgeving zijn dat veelal ook, maar er zijn een aantal parken waar auto's wel gewoon welkom zijn. 

Hebben alle huisjes een aanlegsteiger met een sloep?

Nee, zeker niet alle huisjes hebben deze mogelijkheid. Zoek goed uit welke huisje dit wel en welk huisje dit niet heeft. Vaak zijn er goede acties beschikbaar met een gratis sloep. Hou dit goed in de gaten! En ligt het vakantiepark niet aan het water, dan is er vanzelfsprekend ook geen aanlegsteiger beschikbaar. 

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!