Vacature stage developer (front- en/of back-end) | Weflycheap

Vacature stage developer (front- en/of back-end)

 • Meerdere posities open per direct!
 • Vette development projecten binnen de reisbranche!
 • Loop stage in een van de mooiste kantoren van Zwolle!


Ben jij een getalenteerde developer? Vind jij het interessant om het maximale uit een website te halen? En wil jij helpen om de websites van WeFlyCheap en VakantieBesparen nog verder te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over WeFlyCheap

WeFlyCheap is een no-nonsense start-up uit Zwolle. Bij WeFlyCheap zoeken we dagelijks naar reizen met de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding. Deze deals brengen we onder de aandacht bij onze fans via onze eigen online kanalen zoals Facebook, Instagram, WhatsApp en nieuwsbrieven. Daarnaast proberen we goed vindbaar te zijn in de zoekmachines via SEO en SEA. Om te blijven groeien hebben we een aantal interessante development projecten op de plank liggen. Zo gaan we een geheel nieuwe website voor WeFlyCheap optuigen, waarbij een goede UX van cruciaal belang is. Daarnaast willen we techniek voor ons laten werken en onze processen automatiseren. Jouw hulp is dus meer dan welkom!

Waarom WeFlyCheap?

WeFlyCheap is voor jou de ideale plek om veel kennis en ervaring op te doen. Je krijgt super veel verantwoordelijkheid met eigen projecten die je zelfstandig gaat oppakken. Er is erg veel ruimte voor eigen initiatief. Heb je een goed idee, dan mag je het dezelfde dag nog gaan uitvoeren! Binnen ons topteam hebben we jarenlange ervaring met online marketing en content marketing. En we hebben 3 getalenteerde developers in dienst, waarvan je veel kunt leren. We zetten dus vol in op techniek.

Wat ga je doen?

Je gaat allerlei front-end werkzaamheden voor de nieuwe website van WeFlyCheap uitvoeren. Je denkt mee over UX, design en de juiste presentatie van de beschikbare informatie. Je gaat de website van ons nieuwe concept VakantieBesparen naar een hoger niveau tillen. En – last but not least – je gaat voor WeFlyCheap nieuwe concepten en/of apps helpen ontwikkelen. Helemaal van scratch af aan. Hoe vet is dat!? Om dit alles te realiseren maak je gebruik van de kennis in de organisatie, onze technische partners en de verschillende tools die tot je beschikking staan.

Wat wij van jou vragen:

 • Je interesseert je in alles wat met online te maken heeft;
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met reizen;
 • Je bent zelfstandig (maar wel een teamplayer), leergierig en neemt initiatief;
 • Ervaring met Javascript;
 • Ervaring met NodeJS (pré);
 • Ervaring met GIT;
 • Ervaring met frameworks als React (pré);
 • Interesse om te werken met de nieuwste technieken en frameworks als GraphQL, NextJS, Strapi;


Jouw carrièrepad

Wij bieden jou de kans om werkervaring op te doen op het gebied van development. Je gaat volledig meedraaien bij een bloeiende start-up in de reisbranche, gevestigd in hartje Zwolle. Je krijgt een Macbook met extra beeldscherm tot je beschikking en een prima stage vergoeding!

Over de werkmentaliteit van WeFlyCheap

Onze website is 7 dagen per week online en moet 7 dagen per week up-to-date zijn, dus dit vraagt om een flexibele houding. Een 9-5 mentaliteit vinden we hierin niet passen. Uiteraard zijn alle werktijden in overleg. Wij houden van hard en resultaatgericht werken, plezier maken, successen vieren en natuurlijk een borrel op z’n tijd!

Interesse of vragen? V

oor vragen kun je bellen met Jelmer Visser (06-24182449). Je motivatie voor deze vacature mag je mailen naar: jelmer@weflycheap.nl We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Mis nooit meer een topdeal!