Online Marketeer @ WeFlyCheap – Zwolle

** Deze vacature is vervuld **

Hou jij ervan om marketingprojecten op te zetten en uit te voeren? Vind jij het interessant om alles te weten over scoren in Google, bereik en engagement? Ben jij creatief in schrijven en heb jij al enige ervaring met online marketingkanalen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Jij gaat je begeven op het snijvlak tussen content en marketing. Je neemt initiatief, bent allround, stressbestendig en houdt van verantwoordelijkheid. Je vindt het een uitdaging om meerdere projecten tegelijk te draaien binnen een snel veranderende omgeving. Daarnaast heb je affiniteit met reizen en vind je het het leuk om samen met ons successen te vieren tijdens een borrel of uitje.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Het schrijven van nieuwsbrieven, ons mailbestand laten groeien en nieuwsbriefcampagnes optuigen.
 • Social media in de vorm van Instagram en Facebook. Je tuigt hiervoor campagnes op om met onze waanzinnige deals een nog breder publiek te bereiken.
 • Je bent goed in het schrijven van (creatieve) teksten en zet dit in om WeFlyCheap verder te laten groeien op het gebied van SEO.
 • Je zou graag meer willen leren over Google Ads en Bing en gaat dit o.a. inzetten voor onze concepten VakantieBesparen, WintersportBesparen, WeFlyCheap en de WeFlyCheap app.
 • Als we veel super deals vinden die iedereen moét zien, steek jij je handen uit de mouwen en help je mee de gevonden deals uit te werken voor allerlei kanalen.

Wat wij van jou vragen:

 • Je interesseert je in alles wat met online (content) marketing te maken heeft;
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring;
 • Affiniteit met affiliate marketing en reizen;
 • Ervaring met Google Analytics, social media marketing, SEO en e-mailmarketing;
 • Google certificaten of andere afgeronde online marketing courses zijn een pré;
 • Ervaring met tools als AHrefs, Moz, SEranking zijn een pré;

Over WeFlyCheap
WeFlyCheap is een no-nonsense start-up uit Zwolle. Bij WeFlyCheap zoeken we dagelijks naar reizen met de allerbeste prijs-/kwaliteitverhouding. Deze deals brengen we onder de aandacht bij onze fans via onze eigen online kanalen zoals Facebook, Instagram, onze app en nieuwsbrieven. Daarnaast proberen we goed vindbaar te zijn in de zoekmachines via SEO en SEA. Ons team bestaat, naast 2 eigenaren, uit 3 developers, 2 content marketeers, een online marketeer en een aantal stagiaires. 

Jouw carrièrepad
Je gaat aan de slag bij een bloeiende start-up in de reisbranche, gevestigd in een gaaf kantoor in hartje Zwolle. Werken in een start-up omgeving is bijzonder uitdagend. Een hoge mate van flexibiliteit is hierbij belangrijk. Met een jong en klein team knallen we elke dag om WeFlyCheap groter te maken. Er is veel ruimte voor eigen initiatief binnen een gezellige informele werkomgeving. Uiteraard verdien je bij ons een marktconform salaris, investeren wij in jouw ontwikkeling en krijg je toegang tot alle tools die nodig zijn in je functie.  

Interesse of vragen?
Voor vragen kun je bellen met Jeroen Horstman (06-48558416). Je motivatie voor deze vacature kun je mailen naar: vacature@weflycheap.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! 

Mis nooit meer een topdeal!