Vacature afstudeerstage development (front- en/of back-end) | Weflycheap

Vacature afstudeerstage development (front- en/of back-end)

 • Meerdere posities open per direct!
 • Vette development projecten binnen de reisbranche!
 • Loop stage in één van de mooiste kantoren van Zwolle!


Ben jij een getalenteerde developer, die op zoek is naar een super vet afstudeerproject bij een gezellig bedrijf? Wil jij van scratch af aan een gave tool (applicatie) bouwen, waar maandelijks ruim 250.000 reisfanaten plezier aan gaan beleven? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over WeFlyCheap

WeFlyCheap is een no-nonsense start-up uit Zwolle. Bij WeFlyCheap zoeken we dagelijks naar reizen met de allerbeste prijs-/kwaliteitverhouding. Deze deals brengen we onder de aandacht bij onze fans via onze eigen online kanalen zoals Facebook, Instagram, WhatsApp en nieuwsbrieven. Daarnaast proberen we goed vindbaar te zijn in de zoekmachines via SEO en SEA. Om te blijven groeien hebben we een aantal interessante development-/(afstudeer)projecten op de plank liggen.

Waarom WeFlyCheap?

WeFlyCheap is voor jou de ideale plek om veel kennis en ervaring op te doen. Je krijgt super veel verantwoordelijkheid met een afstudeerproject dat je zelfstandig gaat oppakken. Er is erg veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Heb je een goed idee, go for it! Binnen ons topteam hebben we jarenlange ervaring met online marketing en content marketing. Ook hebben we 3 getalenteerde developers in dienst, waar je veel van kunt leren. We zetten dus vol in op techniek.

Wat ga je doen?

Jij gaat voor ons van scratch af aan een applicatie bouwen, die techniek van onze partner(s) aanroept via o.a. API koppelingen. Deze applicatie is bedoeld voor intern gebruik en natuurlijk voor onze fans. Je denkt mee over UX, design en de juiste presentatie van de beschikbare informatie. Om dit alles te realiseren maak je gebruik van de kennis in de organisatie, onze (technische) partners en de verschillende tools die tot je beschikking staan. Wij gaan de door jou gemaakte applicatie direct in gebruik nemen. Hoe vet is dat?! P.S. Deze opdracht lichten we graag nader toe in een persoonlijk gesprek. Wil je alvast wat meer informatie? Bel of mail ons gerust. Onze contactgegevens staan onderaan deze vacaturetekst.  

Wat wij van jou vragen:

 • Je interesseert je in alles wat met online te maken heeft;
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met reizen;
 • Je bent zelfstandig (maar wel een teamplayer), leergierig en neemt initiatief;
 • Ervaring met Javascript;
 • Ervaring met NodeJS (pré back-end);
 • Ervaring met GIT;
 • Ervaring met frameworks als React (pré front-end);
 • Interesse om te werken met de nieuwste technieken en frameworks als GraphQL, NextJS, Strapi;


Jouw carrièrepad

Wij bieden jou de kans om werkervaring op te doen op het gebied van (front-end) development. Je gaat volledig meedraaien bij een bloeiende start-up in de reisbranche, gevestigd in hartje Zwolle. Je krijgt een MacBook Air met extra beeldscherm tot je beschikking en een prima stagevergoeding!

Over de werkmentaliteit van WeFlyCheap

Onze website is 7 dagen per week online en moet 7 dagen per week up-to-date zijn. Dit vraagt om een flexibele houding. Een 9-tot-5-mentaliteit past hier daarom niet in. Uiteraard zijn alle werktijden in overleg. Wij houden van hard- en resultaatgericht werken, plezier maken, successen vieren en natuurlijk een borrel op z’n tijd!

Interesse of vragen?

Voor vragen kun je bellen met Jelmer Visser (06-24182449). Je motivatie voor deze vacature mag je mailen naar: jelmer@weflycheap.nl We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Mis nooit meer een topdeal!