Header afbeelding

Treinreizen in Oostenrijk

Ben jij op zoek naar goedkope treinreizen in Oostenrijk? Dan hoef je niet verder te zoeken! Hier vind je wat er mogelijk is met de trein en hoe jij goedkoop met de trein kunt reizen!

Goedkope treinreizen met GreenCityTrip

Een treinreis met GreenCityTrip is ideaal voor iedereen die op een duurzame manier steden in Europa wil ontdekken. Je reist namelijk op een comfortabele manier met de slaaptrein naar 14 verschillende bestemmingen in Europa! Van Praag tot aan Venetië en Wenen, GreenCityTrip regelt het voor je. 

Bij GreenCityTrip boek je een compleet pakket waarbij je tickets voor de slaaptrein en 2 hotelovernachtingen zijn inbegrepen. Ideaal! De treinreizen van GreenCityTrip zijn zo uniek, omdat je zelf je reis helemaal samen kunt stellen. Zo kun je kiezen waar je wilt zitten, in welk hotel je gaat slapen en hoeveel bagage je mee wil nemen. Ook heb je de optie om te kiezen voor een Premium of Luxury coupé en kun je kiezen uit verschillende voordeelpakketten om je stedentrip helemaal compleet te maken!

Voordelen GreenCityTrip

✓ Keuze uit 14 verschillende bestemmingen in Europa

✓ Slaaptrein en 2 overnachtingen in een hotel naar keuze inbegrepen

✓ Onbeperkt bagage meenemen

✓ Comfortabel reizen naar het centrum van de bestemming

✓ Geen wachttijden

✓ Keuze uit vele extra’s

✓ Bespaar 93% Co2-uitstoot t.o.v. vliegen

✓ Reizen zonder overstap

Stedentrip naar Verona met GreenCityTrip

Waar vind je de goedkoopste treinkaartjes?

De goedkoopste treinkaartjes vind je vaak bij de NS zelf. Via de NS Internationale Reisplanner, plan je je reis en zie je wanneer je het voordeligst kunt vertrekken. Wanneer je vroeg voor vertrek boekt, zijn je treinkaartjes het voordeligst. Zo koop je je tickets voor de Thalys al vanaf 4 maanden voor vertrek, tickets voor de Eurostar, ICE International en de IC Berlijn 180 dagen voor vertrek en een ticket voor de nachttreinen boek je ongeveer 122 dagen voor je vertrek.

Inspiratie opdoen voor een volgende treinreis?

  1. Home
  2. treinreizen in oostenrijk
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.