Center Parcs @ Zandvoort!

p.p. vanaf
43,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
6 personen
Logies
3 dec. 2020
5 dagen
Check meer data

Center Parcs Park Zandvoort @ Nederland

30 juli 2020

Ga 5 dagen genieten in een Premium of Comfort Cottage op Center Parcs Park Zandvoort vanaf €43! Op het park kun je genieten van de vele faciliteiten, met goed of slecht weer! Je vertrekt het voordeligst op donderdag 3 december 2020. Heerlijk!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op het Center Parcs Park Zandvoort, op loopafstand van het strand! Op het park kun je je ook prima vermaken in het subtropische zwembad, de overdekte activiteitenhal ‘Beach Factory’ of ga lasergamen en midgetgolfen! Het is een heerlijk park voor jong en oud. Je verblijft in een premium of comfort cottage.

center parcs zandvoort huis

Jouw bestemming: Nederland

Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden! Waai lekker uit aan de Noordzee, geniet van de zon op de Waddeneilanden, fiets lekker door de natuur in Drenthe of bezoek één van de vele mooie steden en dorpen. Toevallig in Zeeland? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans. Terwijl je in Limburg geniet van de vlaaien, moet je in Groningen zeker eens een eierbal proberen. Voor ieder wat wils dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
43,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
6 personen
Logies
3 dec. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!