maagdeneilanden geld krijgen

Geld krijgen om op vakantie naar de Maagdeneilanden te gaan? Wij zeggen DOEN!

De Maagdeneilanden betalen je om er op reis te gaan!

Uhmmmmm..... het klinkt misschien een beetje gek, maar niks is minder waar!  Op de Amerikaanse Maagdeneilanden zien ze de toeristen namelijk zo graag komen,  dat je er dit jaar 300 dollar krijgt als je er minimaal drie nachten verblijft. Je verblijft dan op St. Thomas, St. John en/of St. Croix. Waarom precies hier? Nou, deze eilandengroep viert dit jaar namelijk haar honderdste verjaardag van de overdracht van Deense in Amerikaanse handen. Dit feestje wil jij natuurlijk niet missen! Verblijf je er tijdens de maand maart? Dan krijg je er zelfs nog een herdenkingssouvenir bovenop, want de officiële 'Transfer Day' vond plaats op 31 maart!

Aanspraak maken op het zakgeld is nog mogelijk tot 1 oktober. Een kleine opmerking; het gaat hier niet om een cash bedrag, maar wel  om een tegoed waarmee je activiteiten of zelfs overnachtingen kunt betalen. En dat is hier zeker geen straf.... Kijk zelf maar!

schermafbeelding-2017-01-06-om-12-20-03  schermafbeelding-2017-01-06-om-12-02-14virgin1 virgin2 virgin3 virgin4 Voor meer mooie foto's kun je ook een kijkje nemen op onze Pinterest pagina! [adsense]
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!