Header afbeelding

Last minute september 2024

Boek een last minute in september 2024, want wat is er nou lekkerder dan er spontaan nog even tussenuit te gaan? Het hoogseizoen is net voorbij, dus grote kans dat jij voor ‘n prikkie een goedkope last minute in september scoort.

Vind een last minute in september bij deze aanbieders

Last minute vakanties in september

Een last minute vakantie is de perfecte gelegenheid om voor een bodemprijsje op vakantie te gaan. Het hoogseizoen is net voorbij, dus de prijzen zullen een stuk gedaald zijn. Ideaal voor jou, want de last minute vakanties in september zijn een stuk goedkoper dan de vakanties in de bouwvak. Blijf je in Nederland of pak je nog even wat zonnestraaltjes mee in Griekenland, Spanje of Kaapverdië? Wat het ook wordt, het wordt ongetwijfeld heerlijk!

Last minute september in Nederland

Voor een fijne last minute in september hoef je ons kikkerlandje helemaal niet te verlaten. September is de perfecte maand om nog even van de laatste zonnestralen in Nederland te genieten. Een vakantiegevoel heb je al op slechts een paar uur rijden van huis, dus waarom blijf je niet gewoon lekker dichtbij? Boek een last minute Waddeneilanden of waai uit aan de kust op het vasteland. Niet zo’n zee-type? Bezoek het platteland of maak een avontuurlijke citytrip

Beste bestemmingen voor een last minute in september

Wil jij weten wat de beste bestemmingen voor een last minute in september zijn? Lees dan snel verder! 

Griekenland

Leef de Mamma Mia-droom tijdens een last minute Griekenland in september. Nadat alle toeristen tijdens de bouwvak in Griekenland zijn geweest, is het jouw beurt. En dat is heerlijk, want het is er een stuk rustiger in september dan in juli en augustus. Daarnaast is een last minute in september een stuk voordeliger. Wordt het een van de eilanden zoals Kreta, Zakynthos of Rhodos? Of blijf je liever op het vasteland om bijvoorbeeld een bezoekje te brengen aan Athene?

Spanje

Viva la vida in Spanje! Tijdens een last minute Spanje in september zijn de hordes aan toeristen al verdwenen, dus krijg je veel meer mee van het ‘echte’ leven in Spanje. Daarnaast zijn de temperaturen nog heerlijk, dus neem je korte broek en teenslippers maar mee. Maak een tripje naar de Spaanse kust of boek een last minute stedentrip in september naar Madrid of Valencia. Of ga juist van het vasteland af om een van de Spaanse eilanden te bezoeken. Mallorca, Ibiza of Lanzarote zijn bijvoorbeeld ideale bestemmingen in september. 

Kaapverdië

En wat dacht je van een last minute Kaapverdië in september? Ga in een versnelling lager en pas je volledig aan op het klimaat. September is met temperaturen tussen 23 graden Celcius en 26 graden Celcius namelijk een van de warmste maanden in Kaapverdië.  Neem af en toe een duik in de zee, want zelfs die temperaturen zijn aangenaam. 

Een last minute in september is zo gek nog niet. Waar ga jij naartoe tijdens jouw last minute vakantie in september?

Boek een last minute in september naar een van deze bestemmingen

Veelgestelde vragen over last minutes in september

Bestaan er ook last minutes voor Portugal?

Waar boek ik een last minute Zakynthos?

Waar boek ik een last minute Ibiza?

Wat zijn populaire bestemmingen voor een last minute Spanje?

Inspiratie voor jouw last minute in september

  1. Home
  2. last minute september
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.