Header afbeelding

Last minute oktober 2024

Verleng de zomerse temperaturen met een last minute oktober 2023. Ben jij het herfstachtige ook zat en verlang je weer naar het lekkere zonnetje? Met deze last minute deals voor oktober zet je jezelf (letterlijk) weer in het zonnetje!

Boek een last minute oktober bij deze aanbieders

Last minute oktober 2023: op naar de zon!

Een last minute oktober 2023 is dé oplossing om de zomer te verlengen en de paraplu nog even in de kast te laten liggen. Is jouw favoriete seizoen de zomer en maak je het liefst een winterslaap om de gure herfst- en winterdagen te vermijden? Dan is een last minute oktober ook echt wat voor jou! Vertrek in deze regenachtige maand naar een zonnige en droge bestemming en geniet van een welverdiende zonvakantie

Last minute zonvakantie in oktober

Je wilt de sombere herfstdagen in Nederland ontsnappen, maar waar ga je heen? Om je wat inspiratie te geven, hebben wij de 5 meest populaire bestemmingen voor een last minute oktober voor je op een rijtje gezet. Deze bestemmingen beloven een zonnige vakantie, waar je geen paraplu hoeft te gebruiken!

Spanje

Een geschikte bestemming voor een last minute oktober in Europa is Spanje. De gure en koude dagen in Nederland ruil je hier om voor een gemiddelde temperatuur van 23 graden. Vooral Oost en Zuid Spanje en de Balearen zijn erg geschikt bestemmingen voor een last minute Spanje in oktober. Wat dacht je bijvoorbeeld aan een bezoekje aan steden, zoals Malaga en Sevilla of het eiland Mallorca? Wij wisten het wel...

Ook de Canarische Eilanden zijn erg geschikt voor een last minute oktober! Wat dacht je bijvoorbeeld van een last minute Tenerife oktober?

Last minute oktober

De ABC-eilanden

Ook de ABC-eilanden zijn een geschikte bestemming voor een last minute oktober. De Nederlandse Antillen, bestaande uit Aruba, Bonaire en Curaçao, kennen in oktober een gemiddelde temperatuur van 30 graden. De kans op neerslag is wel iets hoger, maar dat zal de pret niet bederven. 

Canarische Eilanden

Een andere zonnige bestemming binnen Europa in oktober zijn de Canarische Eilanden. Kies bijvoorbeeld voor een last minute oktober naar Tenerife, Lanzarote of Gran Canaria. Keuze genoeg! Wist je dat onderzoek heeft bewezen dat de stad Las Palmas op Gran Canaria het beste klimaat ter wereld heeft? Een bewijs dat een last minute Canarische Eilanden geschikt is in oktober!

Egypte

Een last minute oktober geeft je ook de perfecte kans om een verre bestemming te verkennen. Denk bijvoorbeeld aan Egypte. Verblijf in een luxe all inclusive hotel en ontdek al het moois dat dit land zowel onder- als bovenwater te bieden heeft. Pak je agenda er maar bij want die last minute Egypte in oktober moet worden ingepland!

Last minute oktober

Last minute stedentrip oktober

Heb je geen tijd voor een lange vliegvakantie? Kies dan voor een last minute stedentrip in oktober! Kies voor een zonnige stad als Barcelona, Athene, Istanbul of Marrakech. Verken een nieuwe bestemming en dat allemaal met een aangenaam temperatuurtje. De zonnebrand en zonnebril kun je wel gebruiken tijdens deze last minute oktober! 

Waar boek ik een last minute oktober?

Benieuwd waar je een last minute oktober kunt boeken? Neem eens een kijkje bij de onderstaande aanbieders! En vergeet niet om ook onze website en socials in de gaten te houden. Want zo vind je de állerbeste deals voor een last minute oktober. Fijne vakantie alvast!

FAQ's over een last minute oktober

Wat zijn geschikte bestemmingen voor een zonvakantie oktober?

Waar is het warm in oktober?

Deze bestemmingen zijn geschikt voor een last minute oktober

Inspiratie voor jouw last minute oktober

  1. Home
  2. last minute oktober
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.