Last Minute Dominicaanse Republiek

Ben jij opzoek naar een last minute Dominicaanse Republiek? Hier ben je op het juiste adres! Wij hebben de scherpste last minute Dominicaanse Republiek deals voor je gevonden. Naast de voordelige deals die wij voor je geselecteerd hebben, ligt ook het prijsniveau een stuk lager dan in Nederland. De parelwitte stranden, de Caribische zon en het verkoelende briesje maken de Dominicaanse Republiek echt een droombestemming.

Activiteiten Dominicaanse Republiek

Naast het aangename klimaat en de prachtige stranden heeft een last minute Dominicaanse Republiek nog veel meer te bieden! Je kunt bijvoorbeeld de watervallen bezoeken, of een tripje plannen naar de hoofdstad Santo Domingo. Je verveelt je tijdens deze last minute in ieder geval niet! Hieronder hebben wij onze top 5 activiteiten voor je beschreven:

  • Bezoek tijdens je last minute Dominicaanse Republiek de 27 watervallen, Damajaqua Cascades.
  • Bezoek het schilderachtige dorpje Altos de Chavond.
  • Neem een verfrissende duik in de paradijselijke Hoyo Azul grot.
  • Plan een dagtrip naar de hoofdstad van de Domincaanse Republiek Santo Domingo, of bezoek het relatief onbekende Hoyo Azul.
  • Spot tijdens je last minute Dominicaanse Republiek walvissen bij Bahia Samana

Ontdek de onderwaterwereld

Wanneer je tijdens je last minute Dominicaanse Republiek aan de Zuidoostkust van het land verblijft, raden we je aan om te gaan duiken! Maak een excursie naar het Parque Nacional Del Este en ontdek de prachtige onderwaterwereld. De Caribische zee is namelijk een paradijs voor duikers! Scholen vissen, kleurrijke koraalriffen en roggen zwemmen langs je heen. Met de boot vaar je langs mangroves, zeeschildpadden en fantastische strandjes. Ook een leuk weetje: in dit gebied is ook de film Pirates of the Caribbean opgenomen!

Ben jij opzoek naar andere last minute vakanties? Check dan ook deze deals: Last Minutes