Kortingscodes

Kortingscode Belvilla - december 2022

Belvilla is bij uitstek geschikt voor een comfortabele vakantie in Europa. Met een Belvilla kortingscode verblijf je nóg voordeliger in een vakantiehuis! Bekijk onze pagina voor de actieve kortingscodes en aanbiedingen.

Klik hier voor alle kortingscodes van Belvilla!

Actieve Belvilla kortingscodes

Op zoek naar een groot vakantiehuis voor een weekendje weg of langere zonvakantie? Belvilla biedt meer dan 40.000 huizen, verspreid over Europa. Kies bijvoorbeeld voor een grote villa met zwembad in Spanje of juist een authentiek vakantiehuis in de Ardennen. Met een Belvilla kortingscode bespaar je ook nog eens op jouw boeking.

Via bovenstaande button check je eenvoudig welke kortingscodes er nu gelden. Belvilla heeft regelmatig één of meerdere kortingscodes lopen, bijvoorbeeld voor zomervakanties. Per boeking kan er één Belvilla kortingscode worden gebruikt. Bovendien moet er een minimale boekingswaarde zijn. De voorwaarden zijn te vinden op deze pagina

Op dit moment zijn er helaas geen kortingscodes bij Belvilla.

Verdien tegoed door aanbevelingen

Een handig kortingssysteem van Belvilla is het zogenoemde Belvilla Geld. Dit verdien je als je je voor de eerste keer aanmeldt bij Belvilla of na een verblijf in een Belvilla vakantiehuis. Ook kun je Belvilla Geld verdienen door deel te nemen aan marketingcampagnes.

Een andere manier om Belvilla Geld te krijgen, is door vrienden uit te nodigen. Zodra je vrienden zich aanmelden via jouw verwijzingslink verdien je €100 in je Belvilla Portefeuille. Dit kun je gebruiken bij het maken van je volgende boeking.

Belvilla in Frankrijk

Belvilla cadeaubon

Iemand verrassen met een weekendje weg? Bestel dan een Belvilla-cadeaubon. Bepaal zelf het saldo. Je kunt namelijk een cadeaubon kopen vanaf €1. De cadeaukaart kan meerdere keren gebruikt worden tot het saldo op is.

Populaire bestemmingen

Belvilla’s vind je door heel Europa: in de bergen, aan de kust en midden in de bossen. Er is dus voor ieder wat wils beschikbaar! Daarnaast kun je sorteren op vakantiehuizen met privé zwembad, ideale remote-work huizen en bungalows op vakantieparken. De volgende bestemmingen bieden de meeste Belvilla’s:

  1. Italië
  2. Frankrijk
  3. Nederland
  4. Oostenrijk
  5. Spanje

 

Belvilla kortingscode nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste Belvilla kortingscodes en aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Zo profiteer je van een voordelige vakantie!

FAQ's kortingscode Belvilla

Zijn er op dit moment actieve kortingscodes van Belvilla?

Hoe gebruik ik een Belvilla kortingscode?

Kijk ook eens bij de kortingscodes van deze aanbieders

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!