Header afbeelding

Kerst op het strand

Kerst op het strand... Kun je het je voorstellen? Het staat op onze bucketlist. En ook op die van vele anderen. Hoe lekker zou het zijn om eens kerst te vieren in je korte broek, dinerend op het strand... Wij geven je een top 10 met geschikte bestemmingen om kerst op het strand te vieren!

Kerst op het strand, hoe dan?

Ja, het kan echt! Maak je droom werkelijkheid en pak het vliegtuig naar een heerlijk zonnig oord. Wij maken een top 10 met bestemmingen waar je kerst op het strand viert.

Kerstvakantie Curacao

1. Curaçao

☀️ Gemiddelde temperatuur in december: 25 °C - 30 °C

Imagine this... Je wordt wakker op eerste kerstdag, je stapt uit bed en loopt zo het parelwitte strand op. Dit kan tijdens een zonvakantie op Curaçao! Vier kerst in aangename temperaturen, neem een duik in de zee en pak misschien daarna nog wat kerstcadeautjes uit. 

Vakanties naar Curaçao

2. Australië

☀️ Gemiddelde temperatuur in december: 17 °C - 28 °C

Het is een flinke reis ernaartoe, maar het is het waard: vier kerst op het strand Down Under. Australië staat bij veel mensen op de bucketlist om 'ooit' nog eens te bezoeken. Maar waarom zou je wachten? Boek die vlucht en maak je droom werkelijkheid! 

Vakanties naar Australië

3. Aruba

☀️ Gemiddelde temperatuur in december: 28 °C

Aruba is onderdeel van de ABC-eilanden en voor veel mensen een van hun favoriete vakantiebestemmingen. En terecht, want Aruba heeft alles: gastvrije locals, aangename temperatuurtjes, parelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Aruba is de perfecte winterzon-bestemming

Vakanties naar Aruba

4. Thailand

☀️ Gemiddelde temperatuur in december: 30 °C

Tropical Thailand is de ideale bestemming om kerst op het strand te vieren. Leer de locals kennen, vier samen kerst met medereizigers en eet de heerlijke Thaise gerechten. Thailand is een van de populairste bestemming om te backpacken, vooral voor beginnende backpackers is Thailand heel toegankelijk om te backpacken. Door alle reizigers is het ontzettend eenvoudig om mensen te leren kennen en een prachtige reis te maken. 

Vakanties naar Thailand

5. Dominicaanse Republiek

☀️ Gemiddelde temperatuur in december: 28 °C

De Dominicaanse Republiek heeft alles voor een heerlijke vakantie. Een ding is zeker: na jouw bezoekje aan deze heerlijke zonnige vakantiebestemming, wil jij hier later terug komen. Laat jezelf in de watten leggen tijdens een all inclusive vakantie of ga juist op avontuur vanuit een zonvakantie op basis van logies. 

Vakanties naar de Dominicaanse Republiek

6. Bonaire

☀️ Gemiddelde temperatuur in december: 27 °C - 30 °C

Een van de drie ABC-eilanden is Bonaire. Een mooi tropisch stukje Nederland in de Caribbean met een lange geschiedenis. Duizenden flamingo's en een tropische onderwaterwereld, Bonaire heeft het allemaal. Dat Bonaire een heerlijke vakantiebestemming is, is duidelijk. Dat het rust uitstraalt, ook. En dat jij er écht een keer kerst op het strand moet vieren, ook!

Vakanties naar Bonaire

7. Mexico

☀️ Gemiddelde temperatuur in december: 19 °C - 28 °C

Rijke cultuur, fascinerende geschiedenis, mooie bezienswaardigheden, prachtige natuur en uiteraard heerlijk eten: dit vind je allemaal in Mexico. Tijdens een kerstvakantie in dit land kun jij snorkelen en duiken van jouw bucketlist afvinken. Maak je borst maar nat! 

Vakanties naar Mexico

8. Zanzibar

☀️ Gemiddelde temperatuur in december: 29 °C

Als je naar een bounty eiland wilt, moet je naar Zanzibar. Het eiland is rijk aan historie en er zijn talloze excursies & activiteiten mogelijk tijdens jouw vakantie. Zo kan je ideaal snorkelen of duiken in de Indische Oceaan of bezoek het interessante Prisoner Island! En dit alles tijdens kerst. Kerst op het strand incoming in one, two, three...

Vakanties naar Zanzibar

9. Dubai

☀️ Gemiddelde temperatuur in december: 21 °C - 25 °C

Dubai, de bestemming waar je pure luxe ervaart. Kerst vieren op het strand doe je hier op een heel ander niveau... 25 jaar geleden was het nog vrijwel niets, maar nu al die jaren later is het de stad waar woorden tekort schieten. Je vindt er het grootste gebouw ter wereld, het enige hotel met 6 sterren en de supercars vliegen je om de oren. 

Vakanties naar Dubai

10. Bali

☀️ Gemiddelde temperatuur in december: 26 °C - 28 °C

De super populaire vakantiebestemming Bali is een plek waar veel reizigers hun hart hebben verloren. Er verhuizen niet voor niets veel mensen naar deze bestemming. Door deze goede verhalen, staat de bestemming bij steeds meer mensen op de bucketlist. Wij begrijpen dit maar al te goed. Kerst vieren op het strand is nergens zo relaxed als op dit droomeiland. 

Vakanties naar Curaçao

Boek jouw kerstvakantie bij een van deze aanbieders

Veelgestelde vragen over de kerstvakantie

Waar kan ik het beste naartoe voor een zonvakantie tijdens kerst?

Wanneer is de kerstvakantie?

  1. Home
  2. kerst op het strand
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.