Header afbeelding

FOX Reizen

FOX Reizen was een grote reisorganisatie die bekend stond om zijn grote aanbod aan verre reizen. Tegenwoordig gaat deze organiatie verder onder de naam ANWB. Met nog altijd een waanzinnig aanbod aan reizen!

Onze favoriete FOX Reizen deals, nu bij ANWB!

Jouw favoriete FOX Reizen nu bij de ANWB

Was jij bekend met de organisatie FOX Verre Reizen? Dit bedrijf stond bekend om zijn waanzinnige aanbod aan verre reizen. Ondanks dat de reisorganisatie zelf niet meer bestaat, is het aanbod nog altijd terug te vinden bij de ANWB.

Maak jouw dromen waar met een van de FOX Reizen en streep die bucketlist reis van jouw lijstje af! Zo'n onvergetelijke vakantie staat garant voor het ontmoeten van bijzondere mensen, het ontdekken van unieke plekken en herinneringen voor het leven...

Het brede aanbod aan FOX Reizen

Kenmerkend aan de organisatie FOX Reizen was het grote aanbod aan reizen. Gelukkig is dit aanbod overgenomen door de ANWB. Hier vind je dus nog steeds jouw favoriete rondreizen, cruises en zonvakanties! Om je alvast te inspireren voor je volgende reis, hebben wij onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

Namibie

Top 10 bestemmingen

Nu het aanbod van FOX Reizen en ANWB is samengevoegd, is er nog meer keuze uit waanzinnige bestemmingen! Weet jij al waar de volgende reis naartoe gaat? Kijk eens naar deze top 10 bestemmingen van beide reisorganisaties. Er zit garant een toffe bestemming voor je tussen!

 1. Nederland
 2. Frankrijk
 3. Thailand
 4. Costa Rica
 5. Argentinië
 6. Duitsland
 7. Namibië
 8. Kroatië
 9. Sri Lanka
 10. Oostenrijk

Realiseer jouw droomvakantie met FOX Reizen

Zoals je nu wel begrijpt is het aanbod van FOX Reizen, nu bij ANWB, erg divers. Perfect om jouw droomvakantie te realiseren dus! Zet de stap en boek die reis, waar je al zo lang van droomt. Met het grote aanbod, de goede service en scherpe prijzen houdt niets jou nog tegen om niet die bucketlistreis te gaan maken. Dit is het perfecte moment!

Wat dacht je van een van deze bestemmingen?

Veelgestelde vragen over FOX Reizen

Bestaat FOX Reizen nog?

Waar kan ik een verre reis boeken?

Inspiratie voor jouw volgende reis

 1. Home
 2. fox reizen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.