Wat is een Fly & drive vakantie? - weflycheap | weflycheap

Fly & drives

Comfortabel reizen per vliegtuig maar tóch het gemak van een eigen auto op je bestemming? Dan zijn fly & drives wat jij zoekt! Haal je huurauto op bij aankomst op de luchthaven en verken je favoriete land, eiland of streek terwijl je lekker rondscheurt. Weflycheap biedt fly & drives aan binnen én buiten Europa tegen de voordeligste tarieven! Het is dus tijd om dromen te gaan verwerkelijken. Fly & drives naar Portugal, Amerika, Spanje, Zuid-Afrika en nog véél meer bestemmingen vind je hier.

Fly & drive vakantie

De beste manier om écht kennis te maken met een vakantiebestemming is natuurlijk per auto! Maar wij snappen ook wel dat je niet naar Amerika of Afrika gaat rijden… Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod aan fly & drive vakanties! Je vliegt naar je bestemming, haalt je huurauto op van het vliegveld en rijdt gedurende je vakantie lekker rond door de omgeving. En aan het einde van de vakantie? Dan lever je de auto gewoon weer gemakkelijk in op de luchthaven! Wil je liever op vakantie in Europa maar alsnog genieten van het gemak van een vliegreis? Ook dan zit je hier goed, want Weflycheap biedt ook enorm veel fly & drive vakanties binnen ons eigen continent. Portugal, Spanje, Italië, Frankrijk… Noem maar op. We hebben het allemaal!

Het gemak van een fly & drive vakantie

Bekende hoogtepunten, prachtige natuur, historische steden en authentieke dorpjes: je hoeft er niks van te missen! Geen gedoe meer met het openbaar vervoer of taxi’s die te laat komen; met je eigen huurauto verken je op je eigen gemak de omgeving! Ook scheelt het boeken van een fly & drive vakantie je een heleboel werk: je hotel(s), vliegreis en auto zijn namelijk allemaal al geregeld. Ook met kinderen is een fly & drive heel goed te doen! Kids lekker op de achterbank en papa en mama voorin, dat is natuurlijk super gezellig. Wat dacht je van een spelletje ‘ik ga op reis en neem mee’ of ‘ik zie, ik zie wat jij niet ziet’? Kijk ook even op onze pagina vol met gezinsvakanties!

Diverse fly & drives vakanties

Of je nou voor een fly & drive vakantie binnen Europa kiest, of voor een fly & drive aan de andere kant van de andere wereld, Weflycheap biedt het allemaal. Daarnaast kan je ook nog eens kiezen tussen vakanties waar je op één bestemming blijft en op eigen gemakje de bestemming kan verkennen, maar we bieden ook diverse rondreizen. Een roadtrip, zo noemen we dat! Je verblijft dan in verschillende hotels die je bereikt per auto. De reis is dus al helemaal uitgestippeld! Genieten gaat nou eenmaal nét wat makkelijker als alles tot in de puntjes verzorgd is.

Mis nooit meer een topdeal!