Header afbeelding

Floortje Dessing “verplettert” de concurrentie!

De travel Koningin van Nederland is zonder twijfel Floortje Dessing. Dat blijkt uit een onderzoek van reiswebsite Weflycheap.nl.

De 46-jarige radio- en televisiepresentatrice Floortje Dessing kreeg maar liefst 68% van de stemmen. Chris Zegers eindigde op gepaste afstand als nummer 2 met 10,4% van de stemmen en Geraldine Kemper als nummer 3 met 10,2% van de stemmen. Schermafbeelding 2017-03-21 om 12.30.12 Volgens Eelko van Drongelen van Weflycheap.nl is de uitslag bijzonder. "Wat we al wisten is dat Floortje Dessing ontzettend populair is. Maar dat ze er met kop en schouders bovenuit steekt is toch wel opvallend. Zeker omdat vrouwen, in de leeftijdscategorie 21-35, de grootste groep stemmers waren. Het populaire reisprogramma Floortje naar het einde van de wereld, die ook erg populair is onder een jongere doelgroep, draagt hier zeker aan bij." Het reisonderzoek is uitgevoerd op Weflycheap.nl onder 4.260 Nederlanders van 18 jaar en ouder. De respondenten kregen de vraag voorgelegd welke reisgoeroe hun favoriet is. Hieronder de einduitslag: Schermafbeelding 2017-03-20 om 14.00.39
  1. Home
  2. floortje dessing favoriet nederland
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.