disneyland parijs

Disneyland Parijs

Al je Disney dromen komen uit in Disneyland Parijs! Ontmoet je Disneyhelden en ga met ze op de foto, ga op en neer in de coolste attracties, bekijk de leukste parades en eet in het restaurant van je lievelingsfiguur. Bekijk 's avonds de mooiste vuurwerkshows en slaap in een supercool hotel. De beste deals vind je op weflycheap.nl!

Disneyland Parijs

Beleef de magie in Disneyland Parijs. Met meer dan 50 attracties biedt Disneyland spannende avonturen voor jong en oud. Disneyland Parijs bestaat uit 2 attractieparken, een winkelstraat en maar liefst 6 hotels! Ontmoet de bekende Disney figuren en ga met ze op de foto, geniet van de indrukwekkende parades en eet in één van de 50 restaurants.

Hotels Disneyland Parijs

Elk hotel in Disneyland is voorzien van een thema. Vind het perfecte hotel dat aansluit op jouw wensen en budget.

 

Kijk hier voor meer informatie over de verschillende hotels

Disneyland Nature Resorts

Kom tot ontspanning in één van de nature resorts op Disneyland. Verblijf in een privéblokhut in het hart van de natuur in de Disney's Davy Crockett Ranch. In Villages Nature Paris verblijf je in je eigen appartement met je eigen keuken. Daarnaast kan je je uitleven in het natuurlijk verwarmde subtropisch zwemparadijs Aqualagon. Bekijk hier de de deals van VakantieDiscounter voor Disneyland Parijs

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!