WAUW! genieten @ Miami Beach = €618! Verblijf in een RIU hotel en laat je onderdompelen in luxe! | undefined @ Florida

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

WAUW! genieten @ Miami Beach = €618! Verblijf in een RIU hotel en laat je onderdompelen in luxe!

p.p. vanaf
618,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

WAUW! genieten @ Miami Beach = €618! Verblijf in een RIU hotel en laat je onderdompelen in luxe!

20 februari 2021

Genieten @ Miami Beach

Genieten @ Miami Beach | WOW, we hebben nu toch weer een heerlijke deal gevonden! Jij kunt namelijk genieten in een RIU hotel in Miami Beach, en je betaalt er slechts €618 voor. Wij snappen heel goed dat dit hoog op jouw bucketlist staat, dus laat die droom werkelijkheid worden! Voor dit spotprijsje vertrek je op bijvoorbeeld . Pak je koffers & ENJOY!

Vluchten & transfers

Je vliegt vanaf naar Miami. Hierbij is je handbagage inclusief, en ruimbagage kan optioneel bijgeboekt worden. Je transfers zijn helaas niet inbegrepen, maar gelukkig is het hotel makkelijk te bereiken!

Accommodatie

Frisse kamers, een zwembadbar vol gezelligheid en een ligging waar je u tegen zegt. WAUW, dat is wat je mag verwachten van een verblijf in dit heerlijke RIU Plaza Miami Beach **** hotel! Zoals we van dit soort hotels gewend zijn, geniet je hier van een fantastische service en een boel luxe. Na een wandeling van ongeveer twee kilometer sta je in het beroemde Art Deco District en het hotel ligt direct aan het strand. Zucht, zie jij jezelf hier al genieten? Laat de vakantie maar beginnen!

Jouw bestemming: Miami Beach, Florida

Miami Beach ligt natuurlijk in het prachtige Florida. Florida weet jaarlijks talloze toeristen te lokken en dat is natuurlijk niet voor niets! Met haar ligging is deze staat een heerlijk mengsel van het gestructureerde Amerika en de zwoele Caraïben. Dat blijkt een geweldige combi voor een heerlijke vakantie! Er is ontzettend veel te zien, zoals mooie stranden, gave clubs en prachtige natuurparken. En uiteraard is er ZON! De zon laat zich meer dan 300 dagen per jaar zien en daarom wordt Florida ook wel ‘the Sunshine State‘ genoemd. Heerlijk als je van een zonvakantie houdt dus! Verder raden we ook zeker aan om Everglades National Park, een van de pretparken van Orlando en het strand South Beach in Miami te bezoeken. Jij zult gegarandeerd een heerlijke vakantie beleven!

Reisgezelschap

Deze prijs is gebaseerd op een reis met .

Jouw bestemming: Florida

Florida weet jaarlijks talloze toeristen te lokken. En dat is natuurlijk niet voor niets! Met haar ligging is deze staat een heerlijk mengsel van het gestructureerde Amerika en de zwoele Caraïben. Dat blijkt een geweldige combi voor een heerlijke vakantie! Er is ontzettend veel te zien, zoals mooie stranden, gave clubs en prachtige natuurparken. En uiteraard is er ZON! De zon laat zich meer dan 300 dagen per jaar zien en daarom wordt Florida ook wel ‘the Sunshine State‘ genoemd. Heerlijk als je van een zonvakantie houdt dus! Verder raden we ook zeker aan om Everglades National Park, een van de pretparken van Orlando en het strand South Beach in Miami te bezoeken. Jij zult gegarandeerd een heerlijke vakantie beleven!

p.p. vanaf
618,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!