Complete 2-daagse citytrip naar Dubai incl. vluchten & verblijf = €22! | Golden Sands *** @ Dubai

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Complete 2-daagse citytrip naar Dubai incl. vluchten & verblijf = €22!

p.p. vanaf
22,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Dubai
2 personen
Logies & ontbijt
1 mei 2021
2 dagen
Bamiyan
Check meer data

Golden Sands *** @ Dubai

20 februari 2021

Combineer stad & strand in deze MEGA stad! Als je deze deal boekt, ga jij voor slechts €22 op een 2-daagse citytrip naar de metropool Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Deze prijs is inclusief goed verblijf o.b.v. logies en ontbijt en retourvluchten. Je vertrekt voor deze prijs op bijvoorbeeld zaterdag 1 mei 2021.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Bamiyan naar Bamiyan. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Golden Sands ***. Deze accommodatie is ideaal voor mensen die opzoek zijn naar een accommodatie die niet te veel geld kost, maar wel van goede kwaliteit is. Dankzij de ideale ligging, ruime appartementen en een zwembad om in af te koelen, is dit de ideale uitvalsbasis!

Jouw bestemming: Dubai

Dubai is een moderne stad en maakt deel uit van de Verenigde Arabische Emiraten. Termen als groot, groter, grootst en duur, duurder, duurst passen perfect bij de stad, want Dubai is er een van uitersten. De stad staat namelijk bekend om haar grote, luxe hotels, mega shopping malls en bijzondere gebouwen. Je hebt misschien wel eens van het Burj Al Arab Hotel gehoord? Dit hotel is super-de-luxe en is het enige hotel ter wereld met maar liefst 7 sterren! En de Dubai Mall, die naam komt je misschien ook wel bekend voor? Dit is het grootste winkelcentrum op aarde! Het telt maar liefst 1200 (!) winkels. En we gaan gewoon nog even door, want naast dit shop walhalla ligt de Burj Khalifa: een wolkenkrabber van maar liefst 828 meter die - je raadt het al - het hoogste gebouw ter wereld is. Je kan wel stellen dat dit echt een BIZARRE stad is! Naast deze ultieme highlights biedt Dubai natuurlijk nog véél meer. Zo kun je een Desert Safari boeken, een Dubai Lake Ride maken op het Burj Lake of de stad ontdekken vanaf een hop-on-hop-off bus. En we raken niet uitgepraat, want een bezoek aan één van de gekste waterparken, rijden op een kameel, crossen door de woestijn, zwemmen in de zee & genieten van de zon moeten ook echt op je to do list. Je hoort het al: een vakantie @ Dubai is flink genieten!

p.p. vanaf
22,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Dubai
2 personen
Logies & ontbijt
1 mei 2021
2 dagen
Bamiyan
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!