Super-de-luxe vakantie incl. vluchten & verblijf in een 5* hotel o.b.v. ! €418 | Lyra Resort**** @ Turkije

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Super-de-luxe vakantie incl. vluchten & verblijf in een 5* hotel o.b.v. ! €418

Lyra Resort**** @ Turkije

4 maart 2021

Zon, zee, strand & heel veel luxe. Dat klinkt wel heel goed toch? Vertrek voor naar de Side vanaf €418. Deze prijs is inclusief vluchten & super-de-luxe hotel o.b.v. ! Je vertrekt het goedkoopst op bijvoorbeeld ! Andere data zijn ook voordelig te boeken.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Lyra Resort  ***** o.b.v ultra all inclusive. Dit supergave resort heeft een eigen privéstrand zodat je heerlijk dichtbij het resort aan het strand kan liggen. Je kunt hier met je hele gezin genieten van de talloze faciliteiten, zoals een Spa & Wellness Center, een Aquapark, 5 à-la-carterestaurants, diverse sportmogelijkheden en animatie voor jong en oud.

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

Mis nooit meer een topdeal!