8 dagen genieten @ Turkije incl. vluchten & verblijf + waterpark voor maar €650! | Granada Luxury Belek ***** @ Turkije

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

8 dagen genieten @ Turkije incl. vluchten & verblijf + waterpark voor maar €650!

p.p. vanaf
650,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
14 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Granada Luxury Belek ***** @ Turkije

4 maart 2021

Gaaaf! Je kan nu 8 dagen genieten in Turkije voor maar €650! Deze prijs is inclusief vluchten en verblijf o.b.v. ultra all inclusive. Ook kun je heerlijk spetteren in het waterpark dat bij het hotel hoort! Heerlijk toch? Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld woensdag 14 april 2021, maar omliggende data zijn ook voordelig.  

Vervoer

Je vliegt vanaf Keulen naar Antalya. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Granada Luxury Belek *****. Dit resort is geopend in 2017 en dus nog aardig nieuw! Dit luxe resort heeft meerdere zwembaden en een aquapark waar je heerlijk kan relaxen en spetteren. Ook ligt het resort op loopafstand van het centrum van Belek. In de zomerperiode kun je gebruik maken van de gratis shuttleservice van het hotel naar het strand. Ideaal toch? 

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
650,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
14 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!