WAUW! Een 4-daagse vakantie in dit 5* resort in Antalya voor maar €522! | Delphin BE Grand Resort *****  @ Turkije

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

WAUW! Een 4-daagse vakantie in dit 5* resort in Antalya voor maar €522!

Delphin BE Grand Resort *****  @ Turkije

20 februari 2021

Dit resort is wel héél mooi! Boek je 4-daagse all inclusive zonvakantie nu voor slechts €522! Je verblijft in een waanzinnig 5-sterren resort dat gelegen is direct aan het strand. Er is een aquapark en een lunapark waar jong en oud zich geen moment hoeft te vervelen! Het goedkoopst vertrek je op bijvoorbeeld maandag 5 april 2021. Zet die koffers maar vast klaar!  

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Antalya. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in het fantastische Delphin BE Grand Resort ***** o.b.v. [verzorging], direct gelegen aan een prachtig zandstrand. Dit resort is hét perfecte familieresort! Er zijn zoveel activiteiten en faciliteiten dat er voor ieder wat wils is. Er is een geweldig aquapark en een lunapark, 7 à-la-carterestaurants, diverse bars, jacuzzi, verschillende zwembaden waaronder een kinderbad, een Olympisch bad en een binnenbad. Dit wordt gegarandeerd genieten! 

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

Mis nooit meer een topdeal!