Zonvakantie Tunesië | 8 dagen all inclusive genieten in 4*-verblijf voor slechts €396! | undefined @ Tunesië

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Zonvakantie Tunesië | 8 dagen all inclusive genieten in 4*-verblijf voor slechts €396!

p.p. vanaf
396,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Tunesië
2 personen
All inclusive
21 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Zonvakantie Tunesië | 8 dagen all inclusive genieten in 4*-verblijf voor slechts €396!

20 februari 2021

Zonvakantie Tunesië

Zonvakantie Tunesië | Dit Noord-Afrikaanse land bezit de perfecte ingrediënten voor jouw ultieme zonvakantie! Heerlijke temperaturen, mooie stranden en een geweldige natuur! Je verblijft al [dagen] in het mooie Tunesië voor slechts €396! Bij deze prijs zijn je vluchten, transfers en 4*-verblijf o.b.v. all inclusive inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op vrijdag 21 mei 2021, maar ook op andere omliggende data kun je voordelig vertrekken!

Vluchten & transfers

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Enfidha. Bij aankomst staat er al een transfer op je te wachten om je naar je verblijf te brengen. Aan het eind van je vakantie word je ook weer afgezet op de luchthaven. Ideaal!

Accommodatie

Je verblijft in Residence Diar Lemdina **** in het hartje van de medina. Kom helemaal tot rust in de Arabische sferen van dit hotel. Neem een duik in het zwembad, geniet van de zonnestralen en laat je verwennen in de hammam! 's Avonds kun je aanschuiven in een van de meerdere themarestaurants. Wordt het Italiaans, Marokkaans of Mediterraans? Voordeel: als gast van Residence Diar Lemdina heb je gratis toegang tot een paar amusementsparken in de buurt én een museum!

Jouw bestemming: Tunesië

Het magische Tunesië is tegenwoordig ontzettend populair! En dat is natuurlijk niet voor niets. Het behoort tot de echte bounty-bestemmingen: een lange kustlijn met prachtige zandstranden, onvoorstelbaar helder water en zon, zon en nog meer zon. Zucht... Klinkt al goed, hè? Maar there's more! Het land staat ook bekend om het zoete eten, de indrukwekkende woestijnen, de dromedaristochten en de vele gezellige cultuurstadjes. Verder is het echt een tip om het Chott El Jerid te bewonderen. Dit is een groot zoutmeer van maar liefst 250 bij 60 kilometer! Zoiets heb je vast nog nooit eerder gezien. En als je in de gelegenheid bent, ga dan zeker mee met een Sahara tour! Dit is een unieke ervaring die je zeker niet snel zult vergeten. Kortom; een fantastische bestemming waar genoeg magisch te beleven is!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Tunesië

Het magische Tunesië is tegenwoordig ontzettend populair! En dat is natuurlijk niet voor niets. Het behoort tot de echte bounty-bestemmingen: een lange kustlijn met prachtige zandstranden, onvoorstelbaar helder water en zon, zon en nog meer zon. Zucht... Klinkt al goed, hè? Maar there's more! Het land staat ook bekend om het fantastische eten, de indrukwekkende woestijnen, de dromedaristochten en de vele gezellige stadjes. Proef, maak het mee & bezoek! Verder is het echt een tip om het Chott El Jerid te bewonderen. Dit is een groot zoutmeer van maar liefst 250 bij 60 kilometer! Zoiets heb je vast nog nooit eerder gezien. En als je in de gelegenheid bent, ga dan zeker mee met een Sahara tour! Dit is een unieke ervaring die je zeker niet snel zult vergeten. Kortom: een fantastische bestemming waar genoeg magisch te beleven is!

p.p. vanaf
396,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Tunesië
2 personen
All inclusive
21 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!