ALGARVE = €265! Complete vacay inclusief 4* verblijf, transfers & vluchten! | TIME TO SMILE Balaia Senses **** @ Algarve

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

ALGARVE = €265! Complete vacay inclusief 4* verblijf, transfers & vluchten!

p.p. vanaf
265,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Algarve
2 personen
Logies
7 apr. 2021
8 dagen
Eindhoven
Check meer data

TIME TO SMILE Balaia Senses **** @ Algarve

20 februari 2021

Lekker eten, gezellige terrasjes en mooie stranden: Algarve it is! Voor slechts â‚¬265 ga je 8 dagen op reis inclusief vluchten, transfers en heerlijk 4* hotel. Je vertrekt voordelig op bijvoorbeeld woensdag 7 april 2021. Wat een mooi vooruitzicht!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Eindhoven naar Faro. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in TIME TO SMILE Balaia Senses ****. Hier droom je weg op nieuwe bedden en ervaar je al het comfort van thuis in je eigen moderne appartement. Het fantastische uitzicht over de groene omgeving belooft al veel goeds. Wat een heerlijke vakantie!

Jouw bestemming: Algarve

De Algarve is een enorm populaire toeristische bestemming in het zuiden van Portugal. Dat is natuurlijk niet voor niets! De maar liefst 170 kilometer lange kustlijn is echt een trekpleister. Je vindt er goudgele zandstranden, imposante rotsformaties en kleine baaitjes. Zucht... Zie jij jezelf hier al genieten? Je vindt hier ook grotere badplaatsen en gezellige stadjes, waar je perfect kunt chillen en winkelen! Verder is het binnenland ook echt een bezoekje waard. Het staat bekend om de oude, schattige dorpjes en stadjes waar het soms lijkt of de tijd heeft stil gestaan. Het gebied is heuvelachtig en wordt getekend door pijnbomen, lavendel en eucalyptusbomen... Een tour door het prachtige gebied is dus echt de moeite waard! Het is ook een aanrader om Praia de Marinha te bezoeken. Dit is een stukje strand dat de 'Golden Beach' award heeft ontvangen! Waarom? Dat moet je maar eens met eigen ogen gaan bekijken. Bezoek dan ook het kasteel op een bergtop @ Silves, en het kuuroord van Caldas de Monchique. De Algarve biedt een perfecte afwisseling tussen natuur, cultuur en ontspannen! Daarnaast zijn de mensen in Portugal net zo vriendelijk als het weer lekker is, dus dat belooft veel goeds. 

p.p. vanaf
265,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Algarve
2 personen
Logies
7 apr. 2021
8 dagen
Eindhoven
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!