3-daagse citytrip naar Dordrecht! | Postillion Hotel Dordrecht *** @ Zuid-Holland

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

3-daagse citytrip naar Dordrecht!

In 3* hotel nabij de Biesbosch incl. ontbijt & 1x diner!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Postillion Hotel Dordrecht *** @ Zuid-Holland

27 november 2020

Hoe leuk is een stedentripje in eigen land? Vertrek met deze deal 3 dagen naar het gezellige Dordrecht voor โ‚ฌ69. Bij deze prijs is je ontbijt en 1x diner inbegrepen, vet chill! Je kan op heel veel verschillende data t/m december 2020 vertrekken.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Postillion Hotel Dordrecht ***. Met de vele opties voor activiteiten en bezienswaardigheden rondom het hotel, maakt het de perfecte plek om een weekendje te vertoeven. Ga op pad en verken het Nationaal Park de Biesbosch of geniet van de historische binnenstad. Een dagje Rotterdam is ook gemakkelijk te regelen!

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!