Verblijf op een Float! | Natuurhuisje in Boskoop @ Zuid-Holland

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Verblijf op een Float!

Uniek overnachten op het water

p.p. vanaf
121,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Boskoop @ Zuid-Holland

20 april 2021

Dit unieke natuurhuisje moet op je bucketlist komen te staan! Verblijf 3 dagen in dit unieke natuurhuisje op het water voor slechts โ‚ฌ121, o.b.v. 3 personen. Je vertrekt op heel veel data t/m december 2021, ook in de schoolvakanties!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in dit Natuurhuisje in Boskoop. Deze Float bevindt zich op het water in een Proeftuin. Dankzij de grote ramen en het lage terras kun je ultiem genieten van de prachtige omgeving. De Float is van alle gemakken voorzien en beschikt zelfs over een terras op de begane grond en een kas op het dakterras! De omgeving van dit natuurhuisje heeft ook heel veel moois te bieden. Ontdek de Proeftuin per voet en leer meer over de lokale sierteeltsector. Dit wordt een heerlijke staycation!

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
121,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!