Kasteelhotel @ de Veluwe! | Hotel Kasteel de Essenburgh *** @ De Veluwe

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Kasteelhotel @ de Veluwe!

Verblijf in sprookjesachtige omgeving o.b.v. halfpension

p.p. vanaf
67.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

De Veluwe
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Hotel Kasteel de Essenburgh *** @ De Veluwe

27 november 2020

We hebben weer een bijzondere overnachtingsplek voor je gevonden! Je gaat namelijk 2 dagen naar dit gave kasteelhotel o.b.v. halfpension. Je vertrekt het voordeligst op heel veel data t/m maart 2021. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Kasteel de Essenburgh ***. Dit bijzondere kasteelhotel, uit de 17e eeuw, ligt op een prachtig landgoed. Kom tot rust in de Engelse landschapstuinen en maak een wandeling langs de bosvijver. In het interieur zie je nog diverse erfstukken die je terugnemen in de tijd. Je start je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel-restaurant. Hier kan je tevens terecht voor je 3-gangendiner, die bestaat uit heerlijke regionale en internationale gerechten. In de directe omgeving vind je uiteraard het Nationale Park de Hoge Veluwe maar ook hanzestad Harderwijk is zeker een bezoekje waard! 

Jouw bestemming: De Veluwe

Op de Veluwe hoeft niemand zich te vervelen! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Ouwehands Dierenpark Rhenen of Burgers Zoo. Ben je meer van het shoppen? Arnhem is een uitstekende stad om te shoppen. Wil je liever genieten van de frisse buitenlucht? De Veluwe is hier perfect voor. Je kunt hier heerlijk fietsen, wandelen en tot rust komen terwijl je geniet van het fijne landschap

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
67.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

De Veluwe
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!