Boetiekhotel in Maastricht | Mabi City Centre **** @ Limburg

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Boetiekhotel in Maastricht

Verblijf in een trendy 4* hotel in hartje centrum, inclusief ontbijt!

p.p. vanaf
47.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Mabi City Centre **** @ Limburg

27 november 2020

Bezoek nu een van de gezelligste steden in Nederland en verblijf in een luxe 4-sterren hotel in Maastricht. Proef de geschiedenis van de eeuwenoude Limburgse stad, verken de vele winkels, wandel over het Vrijthof of bezoek een mooi museum. Uiteindelijk sluit je de dag natuurlijk af met een welverdiend bourgondisch diner in een van de gezellig restaurantjes. Een nachtje weg boek je vanaf slechts โ‚ฌ47,50. Je vertrekt voor deze prijs op veel data t/m december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

je verblijft in het Mabi City Centre ****, een hip & luxe verblijf in hartje Maastricht. Hotel Mabi City Centre ligt in het historische deel van de stad, in het gebouw van de voormalige Cinema Maastricht. Het hotel heeft een bar, een bioscoop en gratis WiFi.

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer je in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen...

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
47.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!