Overnacht in een droom-tipi! | Natuurhuisje in Ven-Zelderheide @ Limburg

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Overnacht in een droom-tipi!

Luxe tipi in een rustige omgeving en met prachtig uitzicht

p.p. vanaf
112.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Ven-Zelderheide @ Limburg

16 april 2021

Dealalert: deze mag je niet laten liggen! Verblijf 2 dagen in deze luxe tipi voor slechts €112,50. De tipi is erg sfeervol en je vindt er alles wat je nodig hebt. Je vertrekt op veel data t/m december 2021, ook in de schoolvakanties! Verblijf je liever iets langer? Geen probleem! Tegen een kleine meerprijs kun je nóg langer van dit droom vakantieadresje genieten.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Natuurhuisje in Ven-Zelderheid. Dit verblijf geeft je een bijzondere ervaring. Je overnacht namelijk in een luxe tipi in een heerlijke rustige omgeving. Ontbijt op je eigen terras met een prachtig uitzicht. Op het terras vind je ook een houtkachel. Daarnaast heb je je eigen luxe sanitair in de tent. Geniet van de rust!

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer je in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen...

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
112.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!