Uniek overnachten @ Limburg | Natuurhuisje in Ven-zelderheide @ Limburg

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Uniek overnachten @ Limburg

Verblijf in een natuurhuisje in een kas van 450m2 groot!

p.p. vanaf
125,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
4 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Ven-zelderheide @ Limburg

16 april 2021

WAUW! Zo'n bijzondere deal kom je niet snel tegen! Verblijf 2 dagen in dit waanzinnige natuurhuisje voor slechts โ‚ฌ125 inclusief ontbijt, o.b.v. 4 personen. Voor deze prijs vertrek je op veel data t/m mei 2021. Dat wordt ultiem genieten van de prachtige omgeving en deze bijzondere accommodatie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in dit Natuurhuisje in Ven-zelderheide. 'Natuurhuisje' is misschien niet de meest gepaste naam voor dit vakantieadres, want deze accommodatie is maar liefst 450m2 groot! Je verblijft in een centraal verwarmde kas met prachtig uitzicht over de velden. Uniek! Voor fiets- en wandelliefhebbers is de locatie van dit natuurhuisje geweldig. Dat wordt ultiem genieten van de prachtige omgeving en deze bijzondere accommodatie. Boeken maar!

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer je in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen...

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
125,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
4 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!