4 dagen in Limburg | Green Resort Mooi Bemelen @ Limburg

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

4 dagen in Limburg

Yay! Verken met het hele gezin het heuvelachtige landschap in Zuid-Limburg

p.p. vanaf
47,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
4 personen
Logies
12 apr. 2021
4 dagen
Check meer data

Green Resort Mooi Bemelen @ Limburg

2 april 2021

Een heerlijke vakantie voor het hele gezin! Je verblijft 4 dagen in een bungalow op een vakantiepark in Zuid-Limburg voor maar โ‚ฌ47 p.p. Voor deze prijs verblijf je in een bungalow voor 4 personen. Je vertrekt goedkoop op maandag 12 april 2021 en maandag 19 april 2021, maar op omliggende data t/m januari 2022 vertrek je ook voordelig. Laat de vakantie maar beginnen!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op vakantiepark Green Resort Mooi Bemelen. Dit vakantiepark is perfect voor een fijne gezinsvakantie! Dit vakantiepark is gelegen in het rustieke dorp Bemelen en is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Zuid-Limburg. Vanaf het park kun je met de fiets of te voet het heuvelachtige landschap van Limburg verkennen. De kids kunnen zich prima vermaken in de nieuwe speeltuin, terwijl jij lekker rustig een boekje leest op het terras van je bungalow. Tip: breng een bezoekje aan de steden Maastricht en Valkenburg! 

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer je in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen...

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
47,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
4 personen
Logies
12 apr. 2021
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!