Luxe 4-sterren getaway! | Post-Plaza Hotel & Grand Café **** @ Friesland

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Luxe 4-sterren getaway!

Inclusief ontbijt, 3-gangen diner & MEER!

p.p. vanaf
92.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Post-Plaza Hotel & Grand Café **** @ Friesland

19 maart 2021

Tijdens deze 3-daagse getaway verblijf je in een voormalig postkantoor in hartje Leeuwarden. Je verblijft hier voor slechts €92,50. Bij deze prijs zijn ontbijt, 1x 3-gangendiner, welkomstdrankje & Fries suikerbrood inbegrepen! Vertrek op verschillende data t/m mei 2021. TIP: deze deal is ook met Pasen en in de meivakantie te boeken!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Post-Plaza Hotel & Grand Café ****. Dit voormalige postkantoor is inmiddels een 4-sterren hotel geworden. Het hotel is te vinden in hartje Leeuwarden. Het is dus hét perfecte hotel voor een stedentrip. In de omgeving vind je het station, winkels, theaters en nog veel meer! Wil je even tot rust komen in het hotel? Ook dat kan. Maak gebruik van de fitnessfaciliteiten of geniet van een heerlijk drankje in de lounge van het hotel. 

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
92.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!