Glamping @ Gelderland | Natuurhuisje in Uddel @ Gelderland

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Glamping @ Gelderland

Uniek overnachten in een tipi midden in het bos!

p.p. vanaf
51,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Uddel @ Gelderland

13 april 2021

Wauw! Overnachten in deze luxe tipi midden in het bos, dat wil jij toch ook? Verblijf 3 dagen in een Natuurhuisje in Uddel met 4 personen voor maar €51 p.p. Je vertrekt goedkoop op vele data t/m oktober 2021, dus ook in de schoolvakanties! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Uddel. In deze tipi kom jij helemaal tot rust! Deze prachtige glamping tent staat namelijk in een privébosje. Het is dan ook de ideale plek om tijdens je vakantie lekker te wandelen in het bos. Na een lange wandeling kun je lekker bijkomen bij het kacheltje in je tent. Tip: bezoek de Apenheul of Julianatoren.

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
51,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!