Luxe @ Landgoed Hotel | Landgoed Hotel Holthurnsche Hof **** @ Gelderland

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Luxe @ Landgoed Hotel

Verblijf in een executive suite met whirlpool!

p.p. vanaf
59,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Landgoed Hotel Holthurnsche Hof **** @ Gelderland

22 april 2021

Fietfieeuw! Kom helemaal tot rust in de executive suite van dit prachtige Landgoed Hotel nabij Nijmegen. De suite is voorzien van een frans balkon, dubbele regendouche én whirlpool! Je vertrekt al vanaf €59 in mei t/m juni 2021. Dat wordt genieten!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het luxe Landgoed Hotel Holthurnsche Hof ****. Dit nieuwe hotel bevindt zich in een groene omgeving op een groot 19e-eeuws landgoed, nabij Nijmegen. Ontdek de prachtige omgeving of bezoek de bruisende stad Nijmegen! Dit Landgoed Hotel beschikt over ruime kamers, een restaurant, knusse brasserie en een heerlijk terras. Dit is het perfecte adres voor een ontspannen getaway in eigen land!

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
59,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!