Midweek @ drijvende villa | Natuurhuisje in Noordwolde @ Friesland

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Midweek @ drijvende villa

Uniek verblijf in een natuurhuisje in Friesland

p.p. vanaf
131,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
4 personen
Logies
4 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Noordwolde @ Friesland

8 april 2021

Een drijvende villa in Friesland, dat is nog eens uniek overnachten! Je verblijft 4 dagen in een Natuurhuisje in Noordwolde met 4 personen voor maar โ‚ฌ131 p.p. Je verblijft hier goedkoop op verschillende data t/m juli 2021. Family getaway, here we come!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Noordwolde. Deze luxe villa is geschikt voor maar liefst 6 personen. Wat deze villa zo uniek maakt is het feit dat het een drijvend huis is! Dat is nog eens uniek overnachten! Doordat de villa drijft is het mogelijk om het huisje te draaien. Zo kun je zelf kiezen welk uitzicht je wil vanuit de woonkamer! Door de openslaande deuren vind je een prachtige terras met ruime tuin waar jij lekker kunt genieten van het zonnetje. Op het vakantiepark kunnen de kids zich vermaken in de speeltuin of op het voetbalveldje. De omgeving van Noordwolde is perfect voor het maken van prachtige wandelingen of lange fietstochten. Recht tegenover het vakantiepark vind je het recreatiemeer met zandstrand de Spokeplas. Dat wordt een heerlijke gezinsvakantie!

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
131,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
4 personen
Logies
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!