Getaway in een boomhut! | Natuurhuisje in Easterein @ Friesland

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Getaway in een boomhut!

Verblijf 2 dagen in een unieke boomhut met sauna

p.p. vanaf
53,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Easterein @ Friesland

20 april 2021

Wauw! Dat is nog eens een unieke getaway! Verblijf 2 dagen in deze unieke boomhut in Oosterend voor maar โ‚ฌ53. Ontdek tijdens deze getaway het prachtige Friesland. Je vertrekt goedkoop op veel data t/m december 2021. Wacht niet langer en boek vandaag nog!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Easterein (Oosterend). Deze prachtige boomhut heeft een geheel eigen sfeer. Het is voorzien van glas-in-lood ramen, een ruim balkon en veel meer! De boomhut is gebouwd van ecologisch milieubewust inlands en Europees hout. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de sauna, heerlijk! Het is de ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van cultuur, historie, rust en ruimte. Deze boomhut ligt namelijk centraal gelegen tussen de Friese Elfsteden Bolsward, Sneek, Leeuwarden en Franeker. Je vindt hier tal prachtige boerderijen, schilderachtige weilanden en waterwegen. Tip: huur kano's of waterfietsen en ontdek de Friese wateren. 

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
53,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!