Glamping @ Drenthe | Natuurhuisje in Stieltjeskanaal @ Drenthe

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Glamping @ Drenthe

Verblijf een midweek in deze tiny house glamping tent!

p.p. vanaf
55,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Stieltjeskanaal @ Drenthe

22 april 2021

WAUW! Comfortabel overnachten, midden in de natuur. Dat wil jij toch ook? Verblijf in deze te gekke glamping tent voor slechts €55, o.b.v. 4 personen. Je vertrekt voor deze prijs op verschillende data in mei en juni 2021

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in dit unieke Natuurhuisje in Stieltjeskanaal. Je overnacht in deze té leuke tiny house glamping tent. Deze glamping tent is van alle gemakken voorzien, zodat jij ultiem kunt genieten van je verblijf op deze prachtige locatie. Zo beschikt dit natuurhuisje over een keukentje, een zitje binnen en terras. Vanuit de hangmat kun je helemaal ontspannen en wie weet spot je nog een ree of buizerd. 

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
55,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!