Culinaire getaway! | Kaatjes Résidence hotel **** @ Nederland

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Culinaire getaway!

In Michelinster Restaurant Kaatje bij de Sluis + overnachting!

p.p. vanaf
110,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Kaatjes Résidence hotel **** @ Nederland

27 november 2020

WAUW! Voor slechts €110! geniet je op de dag van aankomst van een heerlijk amusefestijn in Michelinster Restaurant Kaatje bij Sluis (excl. dranken) en overnacht je in het geweldige 4* Kaatjes Résidence. Bovendien geniet je de volgende ochtend van een overheerlijk ontbijt! Dat is heel veel luxe & ontspanning, voor weinig geld! Je kan van dit arrangement genieten op verschillende data t/m december 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Kaatjes Résidence hotel ****. Dit hotel ligt in het hart van het havenstadje Blokzijl. Dit hotel is ondergebracht in een charmant pand dat stamt uit 1860. Tijdens het ontbijt of bij een drankje op het terras zie je de plezierjachten voorbij varen. Het hotel beschikt over een receptie, bar, restaurant, lounge, terras, een mooie Engelse hoteltuin met chaises longues, moerbei- en fruitbomen en een kruidentuin. Dat wordt lekker relaxen!

Jouw bestemming: Nederland

Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden! Waai lekker uit aan de Noordzee, geniet van de zon op de Waddeneilanden, fiets lekker door de natuur in Drenthe of bezoek één van de vele mooie steden en dorpen. Toevallig in Zeeland? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans. Terwijl je in Limburg geniet van de vlaaien, moet je in Groningen zeker eens een eierbal proberen. Voor ieder wat wils dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
110,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!