Luxe getaway Amsterdam! | Hotel Jakarta Amsterdam **** @ Amsterdam

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Luxe getaway Amsterdam!

Verblijf in een Superior kamer met prachtig uitzicht!

p.p. vanaf
90.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies & ontbijt
25 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Hotel Jakarta Amsterdam **** @ Amsterdam

13 april 2021

Toe aan een heerlijke, luxe getaway tijdens? Check deze deal! Voor slechts โ‚ฌ90,50 blijf jij 2 dagen in een Superior kamer van dit luxe 4* hotel o.b.v. logies en ontbijt. Het hotel heeft een prachtige skybar en een heerlijke wellness. Je komt hier niks te kort. Je vertrekt voor deze prijs op verschillende data t/m mei 2021! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Jakarta Amsterdam ****. Dit hotel heeft prachtig uitzicht over het IJ en de bruisende stad Amsterdam. Met een bijzondere ligging, want hier vertrok vroeger de lijndienst naar Jakarta. In het hele hotel vind je Indonesische invloeden zoals de botanische tuin in in de hal, het eten en zelfs op de kamers zijn deze invloeden doorgevoerd! Daarnaast is WelcomeWellness in het hotel te vinden, met zwembad, sauna, relaxruimte, fitness en de mogelijkheid om behandelingen te boeken. Dat wordt ultiem genieten!

Jouw bestemming: Amsterdam

Naast genieten & relaxen in je hotel, is het ook zeker de moeite waard om Amsterdam te gaan verkennen! Onze unieke hoofdstad heeft namelijk zoveel moois te bieden. Struin over de gezellige markten of ga shoppen in de 9 straatjes. Maak een rondvaart over de grachten, breng een bezoek aan het Anne Frank huis en ga naar de Amsterdam Dungeon! Een ding is zeker, in Amsterdam zul je je nooit vervelen...!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
90.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies & ontbijt
25 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!