Uitwaaien op Ameland | Hotel de Klok *** @ Ameland

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Uitwaaien op Ameland

Inclusief ontbijt, 1x 3-gangendiner, sauna & MEER!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
2 personen
Logies & ontbijt
4 dagen
Check meer data

Hotel de Klok *** @ Ameland

9 maart 2021

Heerlijk! Je kan nu 4 dagen uitwaaien en relaxen op het prachtige eiland Ameland! Hierbij is een welkomstdrankje, 3x uitgebreid ontbijtbuffet, 1 x  3-gangendiner en een fles wijn op de kamer inbegrepen. Je betaalt hiervoor slechts โ‚ฌ95! Je kan voor deze prijs op meerdere data t/m mei 2021 voordelig vertrekken. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel de Klok ***. Het hotel bevindt zich in het kleine pittoreske dorpje Buren op Ameland. Het hotel is gevestigd in een voormalig schoolgebouw en ligt op slechts 1,5km van zowel de Waddenzee als de Noordzee! Het hotel beschikt over een eigen restaurant en bar waar je kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet of een heerlijk diner!

Jouw bestemming: Ameland

Op zoek naar het eilandgevoel? Op Ameland ligt een heel andere wereld op je te wachten, maar dan zonder die (vlieg)reis van een halve dag. Op deze schitterende en bosrijke plek laat je de alledaagse stress even lekker voor wat het is. Of je nu te voet, te fiets of te paard gaat, de wind en de branding brengen je helemaal tot rust en zijn een bron van nieuwe energie. Ga de uitdaging aan en beklim de 236 treden van de kenmerkende vuurtoren Bornrif, maak een boottocht langs de robbenkolonies of wandel langs het 27 km lange strand. Hoe je het ook wendt of keert, Ameland is altijd een goed idee! :)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
2 personen
Logies & ontbijt
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!