Heerlijke getaway! | Hotel Landgoed Ehzerwold Almen *** @ Gelderland

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Heerlijke getaway!

Verblijf op een prachtig landgoed in de Achterhoek!

p.p. vanaf
64.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Hotel Landgoed Ehzerwold Almen *** @ Gelderland

27 november 2020

WOW, wat een heerlijke deal! Verblijf in Hotel Landgoed Ehzerwold *** in Gelderland (Almen). Hoe gaaf is dat!? Je gaat al 2 dagen weg naar deze bijzondere accommodatie vanaf €64,50 per persoon o.b.v. halfpension! Je vertrekt voor deze prijs op veel data t/m december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Landgoed Ehzerwold Almen ***. Het hotel grenst aan het mooie natuurgebied de Velhorst waar je heerlijk kunt wandelen, joggen of fietsen door het bos. De Gelderse Achterhoek wordt ook wel gekenmerkt door het vele groen, de rust en de ruimte. Voor stadsvertier kun je afreizen naar Deventer en Zutphen. Verder zijn de kamers van het hotel comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
64.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!