Wauw, heerlijke zonvakantie naar Mexico incl. 4*-hotel + logies en ontbijt voor slechts €849! | undefined @ Mexico

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Wauw, heerlijke zonvakantie naar Mexico incl. 4*-hotel + logies en ontbijt voor slechts €849!

p.p. vanaf
849,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mexico
2 personen
Logies & ontbijt
11 mei 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Wauw, heerlijke zonvakantie naar Mexico incl. 4*-hotel + logies en ontbijt voor slechts €849!

20 februari 2021

Zonvakantie Mexico

Mexico, een heerlijke tropische bestemming voor jouw volgende zonvakantie! Jij gaat al 9 dagen naar dit paradijs voor slechts €849! Bij deze prijs zijn je vluchten, transfers en 4*-hotel met logies en ontbijt inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld dinsdag 11 mei 2021, maar ook andere data zijn relatief voordelig te boeken!

Vluchten & transfers

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Cancun. Op de heenweg maak je een tussenstop en terug vlieg je rechtstreeks. Bij aankomst staat er een transfer op je te wachten om je naar je hotel te brengen. Aan het eind van je vakantie word je ook weer op de luchthaven afgezet.

Accommodatie

Je verblijft in HM Playa del Carmen ***+. In dit hotel vind je een oase van rust, maar zit je toch dichtbij alle toeristische hotspots! Dit sfeervolle hotel ligt op 150 meter van de levendige Fifth Avenue en bevindt zich op nog geen kwartier lopen van het strand! Verder beschikt het hotel over comfortabele kamers, een gezellige binnenplaats en een mooie zwembad. Je dag start je met een heerlijk ontbijt en sluit je af met een tropische cocktail.

Zonvakantie Mexico

Jouw bestemming: Mexico

Het reusachtige Mexico is een land dat je echt zal verbazen! Het wordt ook wel het land van de culturen genoemd en dat komt omdat het in de loop der jaren bewoond is door veel verschillende volken. De Maya's, Tolteken en Zapoteken zijn daar slechts voorbeelden van! Het leuke is dat al deze culturen hun spoor hebben achtergelaten waardoor het land heel divers is. Zo vind je er vele piramides, tempels en andere soorten bouwwerken. Het landschap is ook heel afwisselend: van vulkanen tot watervallen en van regenwouden tot woestijnen: Mexico has it all! Maar er is meer: een vakantie naar Mexico is niet compleet zonder te chillen aan het strand! De witte zandstranden en het helderblauwe water zijn hier mooier dan je je kunt voorstellen.

Reisgezelschap

De prijs is o.b.v. 2 personen.

Jouw bestemming: Mexico

Het reusachtige Mexico is een land dat je echt zal verbazen! Het wordt ook wel het land van de culturen genoemd, en dat komt omdat het in de loop der jaren bewoond is door veel verschillende volken. De Maya's, Tolteken en Zapoteken zijn daar slechts voorbeelden van! Het leuke is dat al deze culturen hun spoor hebben achtergelaten waardoor het land heel divers is. Zo vind je er vele piramides, tempels en andere soorten bouwwerken. Het landschap is ook heel afwisselend: van vulkanen tot watervallen en van regenwouden tot woestijnen: Mexico has it all! Wist je trouwens dat er maar liefst 20.000 verschillende plantensoorten leven? Die kun je spotten in de 58 (!) nationale parken. Maar er is meer: een vakantie naar Mexico is niet compleet zonder te chillen aan het strand! De witte zandstranden en het helderblauwe water zijn hier mooier dan je je kunt voorstellen. Verder staat de keuken van Mexico vooral bekend om de heerlijke taco's, tortilla's én natuurlijk de welbekende tequila, dus dat wordt smullen!

p.p. vanaf
849,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mexico
2 personen
Logies & ontbijt
11 mei 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!