8 dagen genieten in een luxe appartement op Zakynthos! | Edelweiss Hotel ***+ @ Zakynthos

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

8 dagen genieten in een luxe appartement op Zakynthos!

p.p. vanaf
413,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies
12 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Edelweiss Hotel ***+ @ Zakynthos

20 februari 2021

In het populaire Argassi vind je het charmante Edelweiss Hotel ***+, waar je nu al 8 dagen kunt verblijven voor slechts €413. Bij deze prijs zijn ook je vluchten inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld woensdag 12 mei 2021, maar ook op andere data kun je voordelig verblijven.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Zakynthos. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Edelweiss Hotel ***+. Dit charmante appartementencomplex beschikt over een heerlijk zwembad met zonneterras, ruime appartementen en wordt gerund door een Griekse familie. In je appartement vind je een woonkamer met keuken, slaapkamer en een badkamer. Ook heeft elk appartement een balkon of een terras met een zitje.

Jouw bestemming: Zakynthos

Zakynthos, zucht... Je hebt er vast al wel eens foto's van voorbij zien komen: het is een super idyllische bestemming waar je gewoon een keer geweest moét zijn. Het is een ontzettend populair eiland dat bekend staat om de mooie natuur, de schattige toeristendorpjes en de heerlijke badplaatsen. Vooral de stad Laganas is the place to be als je van souvenirwinkeltjes en terrasjes houdt. Het eiland is heel mooi groen en trekt jaarlijks talloze schildpadden die er hun eieren leggen. Dat is nog eens een mooie ervaring om mee te mogen maken! Vanaf Zakynthos kun je ook verschillende uitjes maken naar Kefalonia, Olympia, Peloponnesos en Athene. Verder biedt het eiland een heleboel leuke excursies, zoals een kaki boottocht, een eilandtour en een scheepswrak boottocht. Maak je to visit-lijstje maar vast, want hier is genoeg te beleven!

p.p. vanaf
413,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies
12 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!