WOW! 5 dagen Rhodos | Valsami *** @ Rhodos

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

WOW! 5 dagen Rhodos

Kleurrijke accommodatie nabij het strand

p.p. vanaf
246,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rhodos
2 personen
Logies
4 jun. 2021
5 dagen
Rotterdam
Check meer data

Valsami *** @ Rhodos

24 maart 2021

HEERLIJK! Genieten van de zon op het prachtige en unieke Rhodos! Jij kunt er al 5 dagen vertoeven vanaf slechts €246. Dat klinkt heerlijk toch? Je vertrekt voordelig op bijvoorbeeld vrijdag 4 juni 2021

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Rotterdam naar Rodos. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Appartementen Valsami *** in Kremasti. De vrolijk gekleurde appartementen zijn ruim en comfortabel ingericht. Ook beschikt het complex over een groot zwembad, waar je heerlijk kunt ontspannen. Zin om even buiten de deur te eten? Dan schuif je aan in een restaurant in de omgeving. En heb je zin om daarna het binnenland van Rhodos te verkennen, dan helpen ze je graag in het hotel. Er is namelijk genoeg te beleven. Enjoy!

Jouw bestemming: Rhodos

Rhodos is een eiland dat behoort tot Griekenland en dat vooral bekend staat om zijn oude centrum. Binnen de stadsmuren vind je vele oude gebouwen en daarnaast natuurlijk ook winkelstraatjes, restaurants en bars. Rhodos-stad staat tevens op de Werelderfgoedlijst! Ook kent het eiland het zevende wereldwonder: de 'kolos van Rhodos'. Dit is een 30 meter hoog bronzen beeld dat aan het begin van de haven van het eiland heeft gestaan. Echt een bezoekje waard dus! Daarnaast ook leuk om te doen: bezoek Lindos, dit is een tegen de rotsen aangebouwd stadje. Het is een van de leukste stadjes van het eiland! Als je wel even genoeg cultuur hebt gesnoven, is het eiland natuurlijk ook uitermate geschikt om te zonnebaden aan het strand, te zwemmen in de zee of om fanatiek watersporten te beoefenen. En vergeet vooral niet te genieten van de natuur, want het is een erg groen en heuvelachtig eiland!

p.p. vanaf
246,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rhodos
2 personen
Logies
4 jun. 2021
5 dagen
Rotterdam
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!