Rhodos: vluchten, transfers én heerlijk verblijf op deze idyllische bestemming slechts €378! | Dionysos ***+ @ Rhodos

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Rhodos: vluchten, transfers én heerlijk verblijf op deze idyllische bestemming slechts €378!

p.p. vanaf
378,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rhodos
2 personen
Logies & ontbijt
7 mei 2021
8 dagen
Munster Osnabruck
Check meer data

Dionysos ***+ @ Rhodos

20 februari 2021

Wauw! Dit eiland mag je niet missen. Ga 8 dagen genieten op Rhodos vanaf slechts €378! Hierbij zijn je vluchten, transfers & verblijf o.b.v. logies en ontbijt inbegrepen. Vertrek voordelig op bijvoorbeeld vrijdag 7 mei 2021.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Munster Osnabruck naar Rodos. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Dionysos ***+. Dit is een sfeervol hotel met een rustige ligging vlakbij het strand. Je vindt er grote zwembaden en de lekkerste gerechten die uit de keuken tevoorschijn worden getoverd. Het is een uitstekende keuze voor een ontspannen vakantie naar het mooie Rhodos. Wij wisten het wel…

Jouw bestemming: Rhodos

Rhodos is een eiland dat behoort tot Griekenland en dat vooral bekend staat om zijn oude centrum. Binnen de stadsmuren vind je vele oude gebouwen en daarnaast natuurlijk ook winkelstraatjes, restaurants en bars. Rhodos-stad staat tevens op de Werelderfgoedlijst! Ook kent het eiland het zevende wereldwonder: de 'kolos van Rhodos'. Dit is een 30 meter hoog bronzen beeld dat aan het begin van de haven van het eiland heeft gestaan. Echt een bezoekje waard dus! Daarnaast ook leuk om te doen: bezoek Lindos, dit is een tegen de rotsen aangebouwd stadje. Het is een van de leukste stadjes van het eiland! Als je wel even genoeg cultuur hebt gesnoven, is het eiland natuurlijk ook uitermate geschikt om te zonnebaden aan het strand, te zwemmen in de zee of om fanatiek watersporten te beoefenen. En vergeet vooral niet te genieten van de natuur, want het is een erg groen en heuvelachtig eiland!

p.p. vanaf
378,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rhodos
2 personen
Logies & ontbijt
7 mei 2021
8 dagen
Munster Osnabruck
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!