5-daagse vacay op Rhodos | Esperia *** @ Rhodos

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

5-daagse vacay op Rhodos

De perfecte combinatie van stad & strand!

p.p. vanaf
327,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rhodos
2 personen
Logies & ontbijt
6 jun. 2021
5 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Esperia *** @ Rhodos

4 maart 2021

Dit is de perfecte combinatie van stad en strand! Verblijf 5 dagen in dit centraal gelegen hotel op Rhodos voor slechts โ‚ฌ327. Je vertrekt goedkoop op bijvoorbeeld zondag 6 juni 2021.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Rodos. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in het hotel Esperia ***. Dit hotel ligt in het centrum van Rhodos-stad en heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie. De accommodatie is voorzien van een restaurant, bar, snackbar, zwembad en zonneterras en je hoeft alleen de weg maar over te steken en dan ben je al aan het strand! Dat wordt een heerlijke vakantie! 

Jouw bestemming: Rhodos

Rhodos is een eiland dat behoort tot Griekenland en dat vooral bekend staat om zijn oude centrum. Binnen de stadsmuren vind je vele oude gebouwen en daarnaast natuurlijk ook winkelstraatjes, restaurants en bars. Rhodos-stad staat tevens op de Werelderfgoedlijst! Ook kent het eiland het zevende wereldwonder: de 'kolos van Rhodos'. Dit is een 30 meter hoog bronzen beeld dat aan het begin van de haven van het eiland heeft gestaan. Echt een bezoekje waard dus! Daarnaast ook leuk om te doen: bezoek Lindos, dit is een tegen de rotsen aangebouwd stadje. Het is een van de leukste stadjes van het eiland! Als je wel even genoeg cultuur hebt gesnoven, is het eiland natuurlijk ook uitermate geschikt om te zonnebaden aan het strand, te zwemmen in de zee of om fanatiek watersporten te beoefenen. En vergeet vooral niet te genieten van de natuur, want het is een erg groen en heuvelachtig eiland!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
327,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rhodos
2 personen
Logies & ontbijt
6 jun. 2021
5 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!