4 dagen @ Grieks eiland | Lefko *** @ Lefkas

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

4 dagen @ Grieks eiland

Vertrek spotgoedkoop naar het prachtige Lefkas

p.p. vanaf
319,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lefkas
2 personen
Logies & ontbijt
15 mei 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Lefko *** @ Lefkas

18 maart 2021

Wauw! Wacht niet langer en vertrek 4 dagen naar Lesbos voor maar €319 o.b.v. logies en ontbijt. Geniet van de warme Griekse zon en neem een frisse duik in het zwembad. Je vertrekt bijvoorbeeld goedkoop op zaterdag 15 mei 2021.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Preveza. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in hotel en appartementen Lefko ***. Drink een drankje aan het zwembad en geniet van de warme Griekse zon. Op 80 meter afstand vind je het strand waar je lekker kunt zonnen. Tip: Huur een boot en verken het magische eiland vanaf het water!

Jouw bestemming: Lefkas

Lefkas hoort bij de Ionische eilanden en is door middel van een brug met het vasteland verbonden. Het is één van de groenste Griekse eilanden met bergachtig binnenland, hagelwitte zandstranden en kraakhelder zeewater, zucht… Heerlijk aan dit eiland is ook dat het nog niet is overspoeld door toeristen. Aan de westkant van het eiland liggen een paar van de mooiste stranden ter wereld, zeker het bezoeken waard! Ook is Lefkas erg populair bij zeilers en kite- en windsurfers door de altijd aanwezige valwind. Bezoek de prachtige Nidri watervallen, bewonder het authentieke Nikopolis en relax op de bounty stranden! Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
319,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lefkas
2 personen
Logies & ontbijt
15 mei 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!